ankarakuşçusu
Üye
- Ad Soyad
- Hüseyin
- Meslek
- memur
- İlgi Alanı
- Kediler
arkadaşlar çok üzücü bir olay oldu, sebebini bilmiyorum ama tahminim ya bir tane kuş yuvaya girip yavruyu dövdü, ya da anne veya babasının tırnaklarından dolayı açılan çok derin bir yara...yavrunun sağ kalçası bismillah sanki bacağı kopacak gibi çok derin bir yara açılmış ve o bölge oyuk şekilde kemikler filan ortada of yazarekn bile tuhaf oluyorum. ben ne sarabildim ne bir şey yapabildim. diksen dikilmez de ben anlamam ama veterinere götürmeyi düşündüm bu işten anlayan veterinerde bulmak zor yavrucak daha et yavru ve her geçen gün büyümeye devam ettikçe yarası da onunla büyüyor tıbbi müdahale olsa tekrar yara açılabilir. bir fikri olan var mı ben batikon bepanten filan sürdüm ama sadece bir defa. elime alsam acıdan kıvranıyor yavru. lanet olsun nasıl oldu bu yara.birkaç yerinde de vardı yara izi ama onlar önemsiz.birisi gagalayıp dövdü galiba.fare vs girmesi sözkonusu değil..yapacak bir şey bulamadım allahıma sığındım acısını dindirmesi ve maalesef canını alması için. Allahım acısını hafifletir inşallah. çok üzgünüm. bir şey yapabilir miyim.sabah belki de can vermiştir bakamadım akşam bakacağım artık işten gidince. lütfen dua edin arkadaşlar.