Yavru Bakımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kerim.c
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

kerim.c

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kerimcan demirkan
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Selam kuşçu arkadaşlarım sizden bir konuda yardım istiyorum.. Benim Mardinlerimin 2 yavrusu vardı ve 5 gün sonra yavrulara baktım biri tüylenmiş biri daha küçücük aralarında bayağı boyut farkı vardı (iki yavru aynı günde yumurtadan çıkmış olmasına rağmen) Birkaç gün kolladım ve mardinlerim küçük kuşa yem vermeyip diğer büyüğüne kursağı dolana kadaryem veriyorlar.. Bir kaç gün kendim şırınga yardımı ile yedirdim ve bugünde baktım yavamdaki baska çiftim yamartlamış onların altındaki yumurtadan birisini alıp yavruyu onun yerine koydum sonra bir baktım kursağı yemden patlamak üzere yani iyi bakılıyor sizce bu sorun olurmu kuşlar açısından şimdiden teşekkürler... :)

Taklacı ırkında sık rastlanan bir sorun,gereken şartlar tam oluşturulmadığında bu tip sorunlarla karşılaşılıyor,madem bakıcı olarak kuş'un var diğer yumurta'yı da al ve o yavruya onlar baksın,kursağının da ilk başlarda dolması normal,hızlı bir gelişim gerçekleşecek ve bunun için de ihtiyaçları artacak;onlar öyle güzel bir donanımla yaratılmış ki eksiğini fazlasını kendileri ayarlar,sen sadece gereken ortamı oluştur yeter. Sağlıklı yavrular büyütmen ümidiyle,sağlıcakla kal. selman BAYINDIR

maya kusma suresını asmıs tane yem kusmaya asladılarsa sorun olmaz,lakın ana babası daha maya kusuyorduda sen bu kusların altına surduysen onlarda yem kusduysa yavru ölür

Geri