yavru bakmış eke boz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alidemirsmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ali DEMİR
Meslek
MUHTELİF
İlgi Alanı
Kediler
yavrudan yeni kurtuldu , yeni yeni antrenman alıyor...

[izlesene]6758239[/izlesene]

[izlesene]6758238[/izlesene]

[izlesene]6758235[/izlesene]

masallah güzel gidiyo tüyleri kadar ömrü olsun.

biz birtaneyi bulamıyoruz. ali abi ayda 2 tane yayınlıyo. :) hay maşallahhhh

13 saniyelik videoya 13 harflik yorum yapayım "eh işte idare ed..." :)

maşallah ali bey kaçımı çok güzel iyi yürüyor.hayrını görün inşallah

s.a. maşallah güzel kuş hayrını görün.....

s a masallah ali beni şevklendirme bosuna benden geçti gayri ne güzel buralarda hazır zahmetsiz seyrediyoruz

emeklerine saglık tempolu süratli taklalarıda güzel daha ne olsun paylasım için tesekkürler dahada iyilerine sahip olman dilegi ile

saygılar

FeLix_' Alıntı:
13 saniyelik videoya 13 harflik yorum yapayım "eh işte idare ed..." :)

3 ü de ayrı seferler 3*13 = 39 saniyelik yorum yap hakka geçme :))

herkese teşekkürler arkadaşlar, 10 15 gün daha idman alsın daha uzun bir video atarız inşallah

kuscu_marik' Alıntı:
s a masallah ali beni şevklendirme bosuna benden geçti gayri ne güzel buralarda hazır zahmetsiz seyrediyoruz

emeklerine saglık tempolu süratli taklalarıda güzel daha ne olsun paylasım için tesekkürler dahada iyilerine sahip olman dilegi ile

saygılar

eyvallah abi, tüy bitti ücretsiz zahmetsiz bir kış geçirmen için elimizden geleni yapıcaz :) 8 9 tane son telekte var yavru bakan kısmet bakalım :))

Maşallah,kuş süratli ve yeterince uzun fişekliyor.İzlemesi keyif verici.İnşallah sefer sayısını arttırınca çok daha güzel olucaktır.Güle güle uçurun.

Maşallah, Ali kardeşim emeğine sağlık, bu kuşları bu seviyelere getirmek kolay iş değil. Yavru da görmüş, bol taklalı, mesafeli oynuyor, güle güle besle kardeşim.

maasalah kuş eke olup hırlı olması güzel antreman aldıkça eminim daha iyi olacaktır güle güle besleyin

Maşallah Ali Abi,
Kış geldi günler kısaldı, hazırlayıp kaybettiklerinize rağmen hala oynayan bulunuyor.
Bu da yanılmıyorsam daha önceki kızıl dişinin kardeşi olan dişi...
Maşallah sesli tempolu süratli çalışıyor, eke olması da kıymetini iki katına çıkarıyor.
Bahtı açık olsun. İnşallah antremanını iyice aldıktan sonra daha uzun videolarını seyrederiz.
Güzel günlerde kayıpsız,atmacasız uçurmanız temennisiyle...
Khalid

Maşallah.
Uçurup antrenman veren ve videyolayıp bizle paylaşan yetiştiricilere ayrı bir saygım var emeğinize sağlık.

Maşallah bundan iyisi can sağlığı biraz daha aşağıdan almaya başlarsa tadından yenmez.

maşallah ali abi allah nazardan korusun motor gibi oynuyo dediğimiz cinsten mübarek hayvan :)

Maşallah abi çok güzel.Hayırlı uçurmalar...

mermerci-vedat' Alıntı:
abı sabunı erkekmı mı bu ? maşallah

yok vedat bu başka ,sağolasın

perdah77' Alıntı:
Maşallah bundan iyisi can sağlığı biraz daha aşağıdan almaya başlarsa tadından yenmez.

sağolun ahmet bey, benim hedefim yerden 1 mt yüksekte çekim yaptığım yer hedeften 1 mt aşağıda , istanbul sakarya ve ankara kupalarında giriş mesafesi maximum hedeften 3 mt dir, kuşun ilk iki fişeği 2 mt den 3. fişeği 3 metredendir, terasım duvarlı olduğundan bende hedefi yükselttim, giriş mesafelerinde sıkıntı yaşamıyorum artık, tekrar teşekkürler

yorum yapan herkes de sağolsun varolsun, selamlar...

Çekim hedefin aşağısından yapıldığı için bende biraz yukarıdan alıyormuş izlenimi bıraktı heralde, doğrudur. Güle güle besleyin.

teşekkürler ahmet bey , daha iyileri sizlerin olsun

maşallah Amatörüz diye illa gözümüze sokacan :))

Güle güle beslemen dileğimle Daha güzel vede daha iyi performanlar vede keyifler dileğimle

bereketli olsun..

Bahadirihtiyar' Alıntı:
maşallah Amatörüz diye illa gözümüze sokacan :))

Güle güle beslemen dileğimle Daha güzel vede daha iyi performanlar vede keyifler dileğimle

bereketli olsun..
eyvallah kardes, beklıyoruz sendende zencının cekımını,hadı bakalım

Maşallah Ali kardeşim coşturmuşsun yine kuş bol taklalı,metreli ve çok düzgün bir fişek tertibi ile oynuyor,sanki kuşu yukarıya doğru çekiyorlar beğendim güzel kuş,emeğine sağlık olsun güle güle güle besle,ayrıca paylaşım için çok teşekkür ederim.Selamlar

Maşallah abi terasta böyle güzel kuşları gordukce ıcım acılıyor emeğine saglık....

Geri