Yavru besleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan triko16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

triko16

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan teke
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Köpekler
Selamlar..Ben bi abimden mecburen yavrulu kuş aldım.Yavrunun büyümesini beklicektik ama buradan taşıncağı için kümesi boşaltıyordu.Bu yavrular bakmadıkları için ben beslicem.Şimdilik civciv yemi veriyorum sadece.
Yavrular daha 15 günllük sizce büyütebilirmiyim.?
3767.jpg

Buda krema sıkıcağı.
3784.jpg

Birde bunlara nasıl su içircem yem vermesi kolay ama su içirmenin kolay bi yolu varmı .?İçirmem gerekirmi ?Yemi ılık suyla mama gibi yapıyorum ama yeterlimidir.?
Şimdiden Teşekkürler.

büyütebilirsin tabi kuslar canlanmislar krema sikacagida ideal.su icin ise enjektörün ignesini cikarim ucuna damar lastigi bagla kusa öyle su verebilirsin ama suyu verirken enjektöre sert basmaki kursagi patlatabilirsin arkadasin basina gelmisti cünkü..kolay gelsin..

merhaba,arkadaşım kuşların ana babası sendeyse ayrı bir yuvalık yap oraya koy dişi neysede erkek bakar yavrular daha ufak, ama sana kolay gelsin inşallah kurtarırsın :slm:

Söylediklerinize ilaveten, günde onar tane suda bekletilmiş bezelye de kuşun ağzına elinizle verebilirsiniz.Ardından iğnesini cıkarmış olduğunuz şırıngaylada bir miktar suyu verebilirsiniz.

Küçük olan yavru yem yemiyor nedense biraz halsiz gibi ne yapmamı önerirsiniz acil olarak lütfen biraz halsiz ölücek heralde yardım.Diğer yavru karnını doyurdu ama bu biraz nazlı şırıngaya ağzını sokmuyor ben zorla yapıyorum bu seferde yemiyor ne yapmalıyım.

bezelyeyi ılık suda olursa daha iyi olur

Geri