Yavru besleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurcambaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Onur kardeşim bu yaşta güvercinler ile bu kadar ilgili olmaz bizi mutlu ediyor ve hoşumuza gidiyor açıkcası böyle sevgi bağı kurman lakin bu besleme yöntemi önerdiğimiz bir yöntem değil.

Hayvanlardan insanlara bulaşabilecek bazı hastalıklar sebebiyle bu şekil beslemekten vazgeçmelisin bence.
Forumda araştırma yaparak daha farklı besleme yöntemleri hakkında bilgi edinebilirsin.

onur kardeşim buz dolabı poşetine koy sen b iğneyle delik aç aç tut sık ver en iyisi :) bide istanbul avrupanın neresinde oturuyon

bide onur kardeşim ne gibi ilaçlar kulllanıyosun yoksa kullanmıyonmu

Yavrulara şu an ilaç vermiyorum. Bu arada bu besleme yönteminide dün bıraktım. küçük bi kabın içine yemi koyuyurum ağzına folyo koyuyorum kabın ucunu delip öyle besliyorum. Küçük olsalardı şiringayla beslerdim. Ama şu an gerek yok rahatça yiyebiliyorlar. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim :)Bu arada küçükçekmece sefaköyde oturuyorum.Birde dün videoyu attığımda video yerine beyaz bir yer geliryordu bende düzenleyip direk linkini attım. Düzelttiğiniz için teşekkür ederim.

Şırınga al bi eczaneden içine koy kusun azına sık ben eskiden öle yapardım

onur iyi güzel hoşda bir hastalık vardır bulaşır mulaşır mazallah sen şırınganı al 8-9 da mısır at azına.1 de balık yağı at bas gitsin taş gibi olur o haydi hayırlı işler dikkat et kardeşim :slm:

Teşekkürler artık ağzımla beslemiyorum :) şiringayla besliyorum.

Bu cocuk büyüğünce cok büyük Kuşcu Olucak :))) Nam Salıcak :=)

Geri