Yavru büyümeden gene yumurtldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dogukan cetin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Dogukan Çetin
Meslek
Lise Ögrencisi
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar 2 avuçla tutabildigim bi yavrım va..tüm renkleri belli...ama tekrar yumurtladı annesi...yarın akşam fotoda ekleyecegim ne yapabilirim?yavruya bakarmı yoksa akmazmı?

Selamlar,

Benim damızlıklarımdan 45-50 gün içinde 4 yavru alabiliyorum ve 4 yavruda sağlıklı bir şekilde yetişkin güvercin oluyorlar.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

yorumlarınız için teşekkürler içine soguk su serptiniz:)inşallah dediginiz gibi baba bakar:)

Bakmamaları için sebep yok yanlız arka arkaya fazla yavru besletme hayvanlar bıkmasın. ikinciden sonra bence bir çift yumurta boş geç hayvanlar dinlensin.

elimdekileri zaten satıp güzel kelebek ve dönekler alacagım zaten:)
babası bakıyor atık annede yatıor:)

aslında kendi hallerine bırakmalısın o senden daha iyi bilir yavruya yumurtaya bakmayı tabikide zevk için yumurtlamıyor bir yandan yumurtlar diğer yandan yavruya bakar

ben bi çift kuştan 7 ayda 10 yavru aldım.Kuşlara hiç müdahele etmedim hem yumurtluyorlar hemde yavru bakıyorlar. bence onlarda yavruya bakar

annesı kactı baba yavruya bakarmı 10 gune yavrum cıkacaktı yada bakıcı kuslarıma 10 gunde cıkacak yumurtaların arasına koyımmı yumurtaları baba yenı cıkan yavruya bakabılırmı:?lutfen yardım

Geri