Yavru Çakmaklı- Video

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yunus81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

yunus81

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yunus Turan
Meslek
kuş besleyicisi
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba Arkadaşlar;

Yavrularımızdan biri yaklaşık 10 gün önce fişeğe başladı ve çatıyı yoklamaya başladı. En çok güvendiğimiz kuşlarımızdan aldığımız bir yavru. Beklendiği gibi bizi hiç yormadan söküldü. İnşallah zaman içinde değişen görüntülerini sizlerle paylaşmak isterim.
Görüntüleri terastan çektim. Biraz kötü, ama sanıyorum görülüyor.
Selamlar.

Şenol
[dailymotion]xb3a7p[/dailymotion]

[dailymotion]xb3abg[/dailymotion]

Kalkışı:
[dailymotion]xb3ad1[/dailymotion]

Site üzerinden izleyemeyenler için;

1---2---3

Maşallah güzelbir hayvan olacak gibi; yerdegörüntüsü süper , oyunu uzaktan alıyor,gördüğüm kadarı ile,ancak byağı bir gidiyor uzatıyor .. umarım oyununu kazasız belasız tamamlar .. Paylaşım için teşekkürler .. selamlarŞEREF

slm şenol abi
maşallah güzel kuş inşallah daha da güzel olur

saygılar
emre kalender

sarıkır4141' Alıntı:
slm şenol abi
maşallah güzel kuş inşallah daha da güzel olur

saygılar
emre kalender

Teşekkürler Emre.
Selamlar.

Şenol

Masllah Yunus , kusun uzun kaciyor bu guzel ve ip gibi gitmesi daha bi guzel taklalari da iyi.Tek eksigi taban taklasi olmamasi ve inisini gormedigimiz icin kusun genel performansi hakkinda yorum yapamayacagim. bana gore pek de onemli degil aslinda sonucta insana ne keyif veriyorsa o beslenmeli , yarisa kus sokmak ayri keyfin icin kus beslemek ayri. Herseye ragmen bu kus keyif verici ve zamanla dahada iyi olacgini umarak cok keyif verici gunler sizleri beklemekte diye dusunuyorum.ALLAHa emanet olun.

Fenerbahcem' Alıntı:
Masllah Yunus , kusun uzun kaciyor bu guzel ve ip gibi gitmesi daha bi guzel taklalari da iyi.Tek eksigi taban taklasi olmamasi ve inisini gormedigimiz icin kusun genel performansi hakkinda yorum yapamayacagim. bana gore pek de onemli degil aslinda sonucta insana ne keyif veriyorsa o beslenmeli , yarisa kus sokmak ayri keyfin icin kus beslemek ayri. Herseye ragmen bu kus keyif verici ve zamanla dahada iyi olacgini umarak cok keyif verici gunler sizleri beklemekte diye dusunuyorum.ALLAHa emanet olun.

Merhaba;

Yorumunuz için teşekkürler.
Bu yavru henüz daha 2. kanadını attı. Çok çok küçük. Ama çok güçlü hayvanlar, ve dediğiniz gibi ip gibi gidiyorlar. Şu anda çok sessiz gidiyor, inşallah 1-2 hafta içinde kanadına yüklenmeye başlarsa çok sesli oluyorlar. O zaman tüm fişeklerini, inişini sizlerle paylaşırım. İnşallah başına bir şey gelmezse tabii.
Selamlar.

Şenol

bilader kuş iyide sadece çekmeye vermiş yani fişeğe oyunu hoşuma gitmedi ama fişeği iyi kuşun cins ide iyi ama oyunu hoşuma gitmedi benimde 1 çift çakmaklı kendi yavrum var bi fişekte 10 ile kaçıo bol bol uçurt oyuna versin birazda

hakan_23el' Alıntı:
hayrını görmenizi dilerim şenol abi

Merhaba Hakan Hocam;

Teşekkürler. İnşallah kuş iyi oyun yapar ve belki senin de izleme fırsatın olur.
Selamlar.

Şenol

Merhaba;

Çakmaklı yavrunun resmi.
En çok güvendiğim kuşlarımın yavrusu. Şimdi tüyegirdi bu nedenle bir süreliğine yatırdık.
Selamlar.

Şenol

Ekli dosyalar

Güzel yavru Şenol hocam..
Daha önce uçurduğun gök eke ile bir akrabalığı varmı?

dogan18' Alıntı:
Güzel yavru Şenol hocam..
Daha önce uçurduğun gök eke ile bir akrabalığı varmı?

Sağolun, Doğan Bey.
O kuşla hiç bir akrabalığı yok. Bu yavru benim en çok güvendiğim kuşlardan. Elbetteki diğerlerini de çok beğeniyorum, beni çok memnun ediyorlar. Ama bunların 1 adım önde olduklarını söylemeliyim.
Selamlar.

Şenol

Merhaba Arkadaşlar;

Bu yavruyu bugün Kocaeli yarışı için uçurduk. Çok çok kötü bir performans sergiledi.
Ama 17 seferi sayıldı. (10-25mt arası)
2.liğe yerleşti. Yavrulara güvenilmemesi gerektiğini bir kez daha anladım.
Selamlar.

Şenol

Merhaba Şenol Abi,

Başlığı görünce yeni video eklediğini sanıp heyecanlandım.
Ama eski videoları bir kez daha izleme fırsatı buldum, videolar için tekrar teşekkürler,kuşa da maşallah...
Aslında videoardakiler gibi 5-6 sefer yapsa 1.sıraya yerleşirdi galiba ama sağlık olsun.
Bu durumda bile Kocaeli yarışlarında iki kuşunuz ilk üçte demektir (:
Daha iyi günlerinde izlemek dileğiyle...
Kadir

Güzel yavruymuş Şenol Hocam maşaallah. Güle Güle besleyin...

Geri