yavru daha çok hangisine çeker?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mert06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mert06

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mert soğancı
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Köpekler
benim eş olarak dişi dumanlı arap erkek ilk yavruları dumanlı çıktı yani anaya çekti 1 hafta çıkacak cücükleri var yumurtada şimdi baba ya çekermi arap çıkarmı daha çok anayamı çeki yo babayamı ?? (keşke arap çıksa)) :heyo:

%50 %50 ihtimal ikisindende çeker

1 jafta sonra cücük çıkacak onlar arap olurmu öteki yavruları dumanlı çıktıydı

selamunaleykum
yavru hangisi baskinsa ona ceker oda direk ana veya baba olarakda olmaya bilir cok eski atalarini dahi verebilir onemli olan kanin uyumudur uyarsada ozellikleri artar veye ayni olur uymazsa husran

sizlerde daha çok anayamı çekiyo babayamı yoksa atalarınamı?????

% ihtimali olaraktır.Burdan kimse biişi diyemez bu konu hakkında

dişi ve erkeğin soyunun bilmeden tam olarak cevap vermek zor. erkek arap olabilir ama onun soyundada dumanlı kanı bulunabilir.o sebepten dumanlı çıkma ihtimali yüksek olur,bazen anne-babadan ferklı yavrular bile çıkabilir.

Arkadaşım öyle bir durum ki bu nasıl desem değersiz kuşlara değer katıcak yavrular cıkabılıyor... Örneqin bir arap postayla süt beyaz posta eşleşmiş ben hep alacalı bulacaLı renk kuş beklerken yanı yavrularından ümidim yokken süper ispirto yani şeş posta attılar.. şans kader kısmet tabiki diger yavruda arap geldi. halada şeş posta atmaya devam edıyor o takım yani şans kader kısmet enn önemlisi ata'Ları

bugün de yağmur nedeniyle yumurtalara doğru su sızmış ana baba yatıyo sıcak tı yumurtalar 6 gün sonra çıkacaklar bişey olmuşmudur ???? acilll cevap lütfen çıkarmı yavru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri