Yavru güvercin acil yardımcı olabilirmisiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan setolake999
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Erhan Boran Erol
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Balıklar
Yaşım küçük fakat güvercinlerle müthiş ilgileniyorum :heyo: ama 3 gün önce beyaz postamın bir yavrusu besinsiz kalmış bende ölmek üzereyken eve getirdim ve bir kutuda bakıyorum pompayla besliyorum içine buğdayı havanda ezip veriyorum civciv yeminide aynı şekil arada ıspanak veriyorum bu karışımın içine sindirim sistemi çalışsın diye başka napabilirim ev sobalı sobanın yanında duruyor her zaman yavru için yumurta verildiğini duydum sarısınımı yoksa beyazınımı ve nasıl veriyoruz bunlarıda cevaplarsanız sevinirim eksiğimi ve fazlamı yorumlarınızda paylaşırsınız

http://www.loadtr.com/images/spacer.gif Kuşun fotosu

Benim sorumu cevaplamak zormu ben bir soru sormuştum yaşım küçük diye kimse ilgilenmedi galba

Teşekürler yardım eden oldu sağlun ben civciv yemini sulandırıp veriyorum yumurta sarısınıda katıyorum doğrumu önerileriniiz bekliyorum

setolake999' Alıntı:
Benim sorumu cevaplamak zormu ben bir soru sormuştum yaşım küçük diye kimse ilgilenmedi galba

Bu forum üzerinde bu zamana kadar hiç kimseye , yaş , cinsiyet, mezhep , ırk ayrımı yapılmadı.Sorunun cevaplanmayış nedeni , bu sorunun daha önceleri defalarca cevaplanmış olmasından dolayıdır.Senin açtığın bu konuyu başka bir açan ister 13 ister 53 yaşında olsun yine aynı durum olurdu.

KONU AÇMADAN ÖNCE SAĞ ÜST KÖŞEDE " GOOGLE ÖZEL ARAMA" MOTORU VAR.ORAYA YAVRU BESLEME YAZSAN , CEVAP BEKLEMEDEN İSTEDİĞİN CEVABI ALABİLİRDİN.BU ŞEKİLDE "YAŞIM KÜÇÜK DİYE CEVAP VERİLMEDİ GALİBA." DİYE DÜŞÜNCEN OLMAZDI.

TAM AKSINE ;GENÇLERİMİZE VEYA YENİ BAŞLAYANLARA ÇOK DAHA ÖNEM VERMEKTEYİZ..

Teşekürler foruma yeni üye olduğum için acemiliğime gelmiş olabilir

HOŞ GELDİN .ERHAN :slm:

Geri