Yavru Güvercin Kaç Günde Uçar ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serdar46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 49K

serdar46

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
serdar şahin
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Yavru Güvercin Kaç Günde Uçar ?

Balkonda 1 çift kuş besliyorum (Tip-Mavi)

1 tanede yavruları var 1,5 aylık fln acaba bu yavru ne zaman uçar ?

Söylerseniz Sewinirm :)

uçuyodur zaten serdar.mesela bende de var tam dediğin gibi 1.5 aylıklar.karşı tarafa uçup uçup geliyorlar.iyi gözlemlersen görürsün.ama eğer ırktan kaynaklanan fark varsa bilemem.gerçi taklacı uçuyorsa diğer türler kesin uçar :)

yaa hiç denemdm ama şimdi balkonda besliyorum uçamazsa düşme ihtimali var :)

sen karışma o uçsun.düşme ihtimali hep olacaktır zaten.benim ilk yavrum alt balkona düşmüştü gelmesini beklemeden hemen gidip almıştım.uçamayacak olsa kolay kolay atlamaz merak etme

kendi başına yem yemeye başladıktan sonra acele etmeyin. 2-3 hafta yavrunun kanatlarının güçlenmesini bekleyin. Sonra yavaş yavaş uçmaya başlar, kümesin üzerine veya çatıya kalkıp iner, evin etrafında bir kaç tur atar. Zamanla diğer kuşlara ayak uydurup onlarla beraber uçmaya başlar. Kuşun sağlık durumuna göre, çevikliğine göre, damarına göre uçma zamanı değişebilir. Posta gibi kuşlar yavruyken bile uçsa kaçma ihtimali azdır, ama taklacı veya kelebekler çok küçükken uçurulursa başkasına inebilir. Dikkatli uçurmak gerekir.

mrblar.ben taklacı besliyorum.kendı zamanı gelınce ucar merak etmeyin.bide kusu elınıze alın bas kanattan sayın 9 kanada bakın yanı fek derler kanatlara.9 fek dusmusse o kus ucar.saygılar

benim yavrularda 1.5 aylık süt beyazlar ve 20 25 dk uçuyolar hatta götlemeye bile başladılar. . o uçuyodur siz farkında deilsinizdir.

bende 6 tane güvercin var 1 çift dolapçı 1çift azmanım var 1 tane de katillik var bir tane azman var yavru bu azmanlar kaç günde uçar alalı daha 3 hafta oldu kanatlarını bantladım dolapçılarıda bantladım ama dolapçıların geleli 15 gün oldu bunlar nezaman uçar bilginiz varmı katillik geleli 10 oldu onun kanadını bugün açtım biryere gider mi acaba bilginiz varmı?

Beyler benım taklacıların yavrusu 11 günlük ne zaman belli olur tüyü ?

Geri