Yavru Güvercin Uçmaya Alıştırmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pessimiste
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Pessimiste

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Muzaffer Kurtuluş
Meslek
Grafik Tasarımcı
İlgi Alanı
Kediler
Benim sorunum biraz büyük gibi. Elimde çatıya alıştırdığım 2 adet yavru kızması, bir adet cik cik ten yeni çıkan yavrum var. Bunlar çatıyı ezberledi, inip yuvaya girmelerinde bir problem yok fakat uçmuyorlar. Sabah çıkarıyorum kovalıyorum hafifçe yükselip sonra direk çatıya konuyorlar. Yanlarında uçurabileceğim eke, damızlık hiç bir kuş yok görüpte onlarla kalkabileceği. Kuşları aldığım arkadaşım 3 mahalle kadar yakın bana. Onları 2-3 hafta kadar bantlı şekilde çıkardım ama bantsız çıkardığımda kalkıp direk arkadaşıma gidiyorlar. Yavruları uçmaya teşvik etmek için ne yapmam gerekir ? Geçenlerde kendiliğinden bi havalandı yavru kızmaları 2 tur atıp geldiler sadece.

yavruların ya cok yattılar ve yağ bağladılar yada henüz ucmak için hazır dğiller

Bana kalırsa yavru uçurmak sabır ister (: :p yapaçağın tek şey kuşları bırakıp bir yere girme gözlemle yavru kuş kendi öz güvenini kazadığında pırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diye uçar hiç merak etme ama bu aşamalardan kuşun geçebilmesi için fazla ele alma fazla ürkütme uzaktan izle bir bakmışsınki abileri ablaları ile uçuyorlar sabır lı ol :asla: :asla: :slm: :slm: :slm:

Geri