yavru güvercin uçurmak yardımmmm!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ibrahimyasli1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hasan kara
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
hayırlı ramazanlar öncelikle aranıza yeni katıldım arkadaşlar benim bi tane mardin güvercinim var teleklerini dizdi hiç uçan kuşum yok yerim güzel teras kat kuş kümesin üstüne kalkıp inmeye başladı terastada dolanıp duruyor daha hiç tur atıp gelmedi tek başına nasıl uçurucam 3tane baska yavrum 2tane miski 1 tanede beyaz mardin yavrum var bunları nasıl uçurmalıyım sitede bununla ilgili konular var ama hiç uçucak kuşu olmıyan birinin yavru uçurması ile ilgili bilgileri bulamadım lütfen yardımcı olurmusunz bende kuş uçurmak istiyorum :)

kanat altındakı tuglerı tam anlamıyla cıktıgı zaman o kuslar kendılerı zaten ufaktan ucmaya baslar bongolar daha erken ucar kus kumesın ustune ucuyo ınıyo dıye kusları alıp dıkme daha kanat guclendırcekelr acele etme onlar ucucagı zamanı bılır :)

Aynen sakın ola yavruları zorlama abi başın çok yanar zaten yeni yavrular uçmak için heveslidirler kanatları tam geldiğinde kendileri uçacaklardır :)

saolun arkadşlar hiç uçan kuşum yok yavrular kendi uçtukları zaman geri bulabilirlermi nası alıştırırım ?

şuan yavrular kümesin üstüne çıkıp iniyo diyosun abi katında terasmış çok iyi sen yavruları dışarı çıkar terasa onlar mermerin üstüne çıkıp inerler alışırlar zaten yavru oldukları için alışmada problem yok kaçmazlar yani sadece kanatları çıkınca elden kestiğinde yere çakılmamaya geldikleri zaman dışarı çıkar onlar öğrenirler zaten

tamam kardeşim ilk kuşumu alıştırdım nuhudi baskam ben istemeden yanlışlıkla kalktı şansa gözden kayboldu bi baktım baya yüksekte uçuyo daha yavru olmasına rağmen iyi yükseliyor onu alıştırdım inşallah diğerleride daha rahat alışır sağolun

sen yavruları dışarı çıkar yeme düşmüş yavruları günde 5 10 dk dışarıda tut rüzgarlı havalarda çıkarma kanatları gelince alışır zaten bu baska gibi olursada pırıltı verince inerler yavru oldukları için :)

Geri