yavru güvercin...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GÖÇMENN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

GÖÇMENN

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hüseyin KARA
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Yavru güvercinim var aşagı yukarı 17 günlük falan oldu. Ama erkek dişinin üstüne biniyo yeni yuva yapıyorlar .. Yavrulara eskisi gibi bakmıyorlar yapmam gereken bişey varmı ?İlk yavru aldığım için fazla bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

senin yapman gereken şey ztn yavru 1hafta içinde kendisi yem yemeye başlar yavru katkı besleme tabletleerinden yada ilaçlarından al isimlerini fazla bilmiyorum diğer yorumlarda söylerler!!!!!!!!!!!

hiç bir şey yapmana gerek yok. bu saatten sonra erkek kuş yavrulara bakar dişi tekrar yumurta yapıcaktır.. sen dert etme erkek kusu ac bırakma yeter

tmm teşekkür ederim col vit diye bir vitamin var onu aldım onun faydası olurmu?

Arkadaşlar bizim camın önüne kumru yumurtladı acil yardıma ihtiyacım var yumurtalar çıktı bugün 3 . gün 1 tanesi öldü ve sonra kuşlar gitti
bana yardım edin diğer yavruyu nasıl kurtarırım şu işi uyguaya biliriyim kuşu içeri sıcak biyere alıp mixerin içine arpa ve tablet vitamin yarım çk tuz ekleyip toz haline getirip sulandırıp şırınga yardımıyla koşa versem kuş yaşayabilirmi ne yapmam gerek hava soğuyor kuş donabilir.

Geri