Yavru Güvercinim Sallabaş Oldu !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fataL1ty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fataL1ty

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Alperen Şener
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Köpekler
Esselamun Aleykum Güvercin Severler...
Çok oyunlu miski erkek mardinim ve krem erkek mardinimin yavruları yumurtadan çıktı.Bir kaç gün sonra 1'si öldü.Diğer yavru iste 2 hafta sonra neredeyse iyice tüylenmişti.Sabah kuşları yemlemeye çıktıktan sonra sallabaş olduğunu gördüm.Annesi 1-2 gün ilgilenmediğini farketmiştim.Yavruyu eve aldım ve şırıngayla 1 buçuk hafta besledim.Baya bi büyüdü fakat hala kafası dönüyor.Bildiğiniz vitamin ilaç vs. ne varsa söylermisiniz.Şuan buğday ve karışık yemlerle besliyorum gayet iyi yiyor.Dışkısında hiç bir sorun yok.Hatta ağzını kendisi açıyor.Ne zaman beni görse bağırıyor cik cik cik.Bu kuşa çok değer veriyorum.Annesi ve babası çok oyunlu öyle böyle değil.Lütfen yardım edin

kuşu kendi haline bırakman gerektiğini düşünüyorum kuşun ilaç vb bakımlarını karşılayamıyacak kadar küçük ve tecrübesiz birine benziyorsun doğal yolu kulanmanıt avsiye ederim

Yavru tüyleri tamamen tamamlanınca, kanat ve kuyrukları makaslar 1-2 hafta sonra da kuyruklarını çekerseniz yüzde 75 düzelir.Fakat eser kalacaktır.Yazın bol bol dışarda kum toprak yerse hayvan bu iyileşme oranı yüzde 95lere kadar ulaşır genelde.Başka birşey yapmayın boyun tüylerini çekmek gibi jilet atmak gibi şeyler yapmayın lütfen.geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri