yavru güvercinin iyi oldugu nasıl anlarız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan black38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

black38

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mustafa önal
Meslek
garson
İlgi Alanı
Kediler
herkese slm lar yeme yeni düşmüş bir güvercinin iyi veya kötü oldugunu nasıl nlarız yardım ederseniz sevinirim

güvercini bugün bir arkadaştan aldım yakalamış yani anası babası belli degil iyi veya kötü oldugunu nerelerine bakarak anlaya biliriz kuş susamlı benekli kanat altlarında beyazlıklar var paçasıda yok denecek kadar az,

KUŞ UÇURULMADAN İYİ VEYA KÖTÜ OLDUĞU HİÇ BİR ŞEKİLDE YERDE ANLAŞILMAZ. ( KOSTUM KUŞLARI HARİÇ )

ÜSTELİK KUŞUNUZA AİT BİR RESİMDE YOK BUDA AYRI BİR SORUN.KUŞUNUZUN NE OLDUĞU BELLİ DEĞİL.

kuş yerde oynamaz asla havada göreceksin kanı damarı iyise oynar belki ama beş parmagın beside birdeil bunu unutmayalım

kus ucurulmadan iyi veya kötü diye tanımlamak yanlış olur. resim olsaydı biraz net yardımcı olabilrdik selamlar

emre1332' Alıntı:
kus ucurulmadan iyi veya kötü diye tanımlamak yanlış olur. resim olsaydı biraz net yardımcı olabilrdik selamlar
resimmi :asla: oyun kuslarında asla resimle bişe sölenemez masa kuşu deil bunlar güzeliğine yorum yapılmıyor havadaki yaptığ hareketlere yorum yapıyoruz ben resimler bakınca kuşun ancak güzelliğine yorum yaparım
saygılar

resim derken ben iyi veya kötü anlamında oldugunu söylemedim . kusu ucurmadan oyun olarak iyi veya kötü oldugunu anlayamayız bunu net belirteyim resimle zaten anlasılmaz iyi veya kötü oldugu saygılar

Geri