YAVRU GÜVERCİNİN YÜRÜYEMEMESİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sukru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sukru

Üye
Siteyi ziyaret et
İlgi Alanı
Seçiniz
30 GÜNLÜK SAĞLIKLI DURUMDAKİ GÜVERCİNİN BİR ANDA YÜRÜMEMEYE BAŞLADI. SÜREKLİ YATIYOR. BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIN YARDIMLARINI BEKLİYORUM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Selamlar Şükrü Bey,

Yavru güvercinin ayaklarında gözle görülür bir çarpıklık veya olağan dışı bir durum gözlemlediniz mi ? bu veya buna benzer bir durum söz konusu değil ise kaslarını güclendirici takviye yavru hapı veya vitamin, ayrıca lasonil ile günde bir kere ayaklarına masaj yapmanızı tavsiye ederim.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

abi merhabalar öncelikle sorunumu yanıtladıgın icin teşekür ederim abi anaclar yavruya bakmayı kesince sorun yaşamaya başladım diger büyük yavruda böyle bir sorun yok ve kırık olmadıgına eminim yazdıgın gibi dogru abi vitamin eksikliginden olabilir hem 2inci yavru ve bakımı anaclar erken kesti tekrar teşekür eder kolaylıklar dilerim saygılarımla

Eğer yavruluk yüksek bir yerde ise yavrunun aşağı düşerek ayaklarını incitmiş olma ihtimali var.

aynısı benım yavru arabıma oldu kuşa her gun çok gzl bir şekilde baktım yürümeye basladı sonra uçamadı :D kanatlarına masaj yaptım her gün sapa sağlam duruyo Allah'a şükür.

Herşeyden önemlisi sen ona sevgi vermişsin.
sevginin iyi gelmeyeceği bişey yok bu dünyada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri