Yavru güvercinler için yardım lütfen !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan StaticDischarge
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
İzzet Aydemir
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Yavru oyun güvercinlerim 33 günlük ve hala yeme düşmediler.Annesi bakmayı bıraktı babası hala kusuyor.Ne zaman yeme düşerler ? Ne yapmam gerekli ? teşekkürler.

bence önüne küçük bir çay tabağına yem koy babası ordan yerken bakarak alışabilir.. ( bende bilmiyorum ama tahminimi yazdım çünkü tanıdığım kişiler yavru 1 aylık olduktan sonra önüne yem koy yem yemeye alışsın derdi)

k.b abi yaşa hiç dikkat etmedim. şimdi farkettim abi.. inş sağlıklı bol yavru alırsın abi ..

Gagalamaya başlaması lazım. Babada heran bırakabilir kusmayı. Öğrenmesi lazım. Sen önüne yem at. Acıktıgında gagalıcaktır.

kendı halıne bırak ackaldıkla rı zaman onlar yemı bulur merak etme sen suyun yerını ogret yeter kafalarını arada suya sok cıkar susuz kalmasınlar bır sey olmaz

yavrularını diğer kuşlarla beraber yemle , yetişkin kuşlaarını yemlerken yavrularda orda olsun onları taklit etmeye calısırlar 2-3 gün yeme gaga atar 1 haftaya tam yemeye başlar . dışarda diğer kuslarla serbes bırak gezinsinler

yavrularını diğer kuşlarla beraber yemle , yetişkin kuşlaarını yemlerken yavrularda orda olsun onları taklit etmeye calısırlar 2-3 gün yeme gaga atar 1 haftaya tam yemeye başlar . dışarda diğer kuslarla serbes bırak gezinsinler

Canım evladım yavru yuvalıktan yeme atladı ise baba ona bakmaya devam eder sen yeterki kuşu hırpalama eğer kuşun gagagasına zarar verecek isen sakın yapma kuşun gagasını yavaşça açıp bırkaç tane ufak mısır tanesi 5-6 bezelye tanesi 5-6 adet keneviri gagadan içeri atıver tekrar kuşu hırpalamadan suluğa kafasını sokmaya çalış biraz da gözlemle veya yem kovasının içine at kuş 5 vurup 1 alır yavaş yavaş alışır selamlar.

gelisme geriligi gosteren kuslar her zaman diger kuslar tarafindan ezilir. yavrular yuvadan cikip yere indikten sonra diger kuslar tarafindan oldurulebilirler, ozellikle de kizma erkekler tarafindan. dikkatli olun, kolay gelsin.

Geri