YAVRU GÜVERCİNLERDE KÜNYELEME

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uufuk944
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

uufuk944

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ufuk ağbulak
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
YAVRU GÜVERCİNLERDE KÜNYELEME NASIL YAPILIR DAHA 1-2 GÜNLÜK GÜVERCİNLER NASIL KÜNYELENİR SAKINCA LARI VARMIDIR BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM

1-2 günlük yavruya künye taksan bile çıkar daha erken 2 haftakıkken taksan daha iyi olur.

dizlek' Alıntı:
1-2 günlük yavruya künye taksan bile çıkar daha erken 2 haftakıkken taksan daha iyi olur.

anladım saolun konu hakkında bilgisi olanlar yazarsa sevinirim

bizim postacı arkadaşlar en fazla 6-7 günlük kuşlara künye takılabilir diyorlardı. 1 haftayı geçen yavrulara künye olmuyormuş. Bütün künyeler standartmıdır bilmiyorum.

POSTA VE POSTA TİPİ İRİ KUŞLARA 1 HAFTALIKKEN DİĞERLERİNE İSE 12-13 GÜNLÜKKEN TAKILABİLİYOR

ARKADAŞLAR HAKLISINIZ KÜNYELEME SİSTEMİNE YANLIZ BENİM DEVAMLI KAFAMDA HEP SORU İŞARETİ OLUYOR OYUNLU KUŞTA BENCE NE KADAR HAFİF OLURSA OLSUN OYUNA GİRİDİĞİNDE KUŞU HUYLADIRDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM.

Selamlar...
yok arkadasim oyle bir sey olmaz kusun kunyeden huylanip oyuna girdiginde bi tekleme yapicani dusunmuyorum. Kusun oyununda bir sorun varsa herkezin bildigi gibi ya daramarinda ya yavru kizmasiyken verilen eyitimin bilincsiz veya eksik olmasindan yada ucurmada eksik veyada bilincsiz ucurma oldugundandir.
Saygilarimla.

Geri