YAVRU İLAÇLAMA YARDIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hünkari03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

hünkari03

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ege deniz
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
GÜVERCİNLERİMDE UZUN TELEKLERE YAPIŞMIŞ BİTLERDEN VAR BOLFO DİYE TOZ BİR İLAÇ VAR ELİMDE GEÇEN SENELERDE BİTE ENGEL OLMUŞTU FAKAT YAVRU GÜVERCİNLERİMDE DE VAR YAVRULAR 10 GÜNLÜK YAVRULARIDA İLAÇLASAM Bİ SORUN OLUR MU ?

Müdahale şart ama ilacın adını ilk defa duydum sıvı bir ilaç var enseye damlatılan ... ama ismini unuttum onu hatırlarsam yazarım hıc bır mahsuru yok et yavru eke hepsıne uygulanır

beyaz fısfıslı bir ilaçsa o ilacı nadını bilmiyorum ama çok etkili bit konusunda. küçük et yavruları ilaçlamak için et yavruların yada diğer diken tüyle olan yavruların yattıgı yuvalıklara sıakrsanzı yavruyada sıkmıs kadar olursunuz ama ilk önce ilacı sıkmadan yavruyu yuvadan almalısınız yuvaya ilaci sıktıkdan 5-10 dk sonra koyarsanız ilacın kokusundan fazla etkilenmemiş olur.

KUŞLARIN GÖZLERİNE GELMESİN YAKAR EĞER ATARKEN KAZALA GELİRSE KUŞUN GÖZÜNÜ BOL SUYLA YIKA

Bolfo, genellikle büyük ve küçük baş hayvanlarda kullanılan bir antihelmintik'tir (Dış Parazit İlacı). Kümes hayvanlarında da kullanılabilir. Toz halinde olduğu için, bir aseton şişesine yarıdan az olacak şekilde doldurulup, boyun arkası, sırt, kanat altları, kuyruk üstü ve altına kolaylıkla sıkılarak püskürtülerek kullanılabilir. Arkadaşların da belirttiği üzere, baş kısmından uzak tutmak kaydı ile sorunsuz kullanılır. Yavrulara kullanmak yerine, ben ana babaya uygulanmasını yeterli görüyorum. Nasıl olsa gidip yavruların üzerine yatıyorlar. İlacı kullandığınız gün banyo vermemelisiniz. Saygılarımla....

Düzeltme yapma ihtiyacı duydum. Kusuruma bakmayın, antihelmintik iç parazit için kullanılan terim. Bolfo dış parazit ilacı. :) Saygılar....

Geri