Yavru kafasında sivilce gibi birşey...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polllat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

polllat

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan öztekin
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
Arkadşalar baska çiftimin yavrusu 3-4 günlükken yavrulara baktım birinin kafasının tam ortasında sivilce gibi birşey var.. Yavru 8-9 günlük oldu baktım yavrunun kafasındaki şey yok olmuş...
Acaba o şey neydi ur falan mı? Ama pek de ur gibi durmuyordu.... Aynı sivilce gibi birşeydi... Acaba bu şey ilerde falan yavruya bi zarar verirmi?

SİNAN ÖZTEKİN

s.a.

bu saatten sonra bir yorum yapmanın bir anlamı yok bence önemli olan o dedğin olayın yok olması
sorduğun soruya gelince kimse ezbere bir şey diyemez çünkü ur değil yağ bezasssii değil sivilceye benzer dedin
bazı kuşlar 1 yada 2 haftalık yavruların sarı tüylrini yeme alşkanlığı vardır kuş gagasıyla darbe atmışta olabilir
yeni varsayımlar bol ama görmeden her hangi bir şey diyemeyiz. benim şahsi görüşüm
diğer arkaşlarımın görüşlerine saygı duyarım

ahmet KARA

ahmet kara' Alıntı:
s.a.

bu saatten sonra bir yorum yapmanın bir anlamı yok bence önemli olan o dedğin olayın yok olması
sorduğun soruya gelince kimse ezbere bir şey diyemez çünkü ur değil yağ bezasssii değil sivilceye benzer dedin
bazı kuşlar 1 yada 2 haftalık yavruların sarı tüylrini yeme alşkanlığı vardır kuş gagasıyla darbe atmışta olabilir
yeni varsayımlar bol ama görmeden her hangi bir şey diyemeyiz. benim şahsi görüşüm
diğer arkaşlarımın görüşlerine saygı duyarım

ahmet KARA

Haklısın abi... Ama ne biliyim merak ettim sonradan bişey olurmu acaba başından geçen varmı diye...

merhaba aynı olay benim başıma geldi,yavru erkek tarafından dövülmüş ve üstüne çıkıp çiftleşmek isterken yakaladım,kafa ve tırnaklarının deydiği yerlerde siviceden büyük şişlikler oluşmuş ama 15 gün sürmemişti kendiliğinden kayboldular,seninkide böyle birşeydir muhtemelen,hiç bir zararı olmadı kuşa ,hatta bugüne kadar oynattığım en iyi yavrumdu bana yar olmadı ama :hungur: :slm:

göksal balcı' Alıntı:
merhaba aynı olay benim başıma geldi,yavru erkek tarafından dövülmüş ve üstüne çıkıp çiftleşmek isterken yakaladım,kafa ve tırnaklarının deydiği yerlerde siviceden büyük şişlikler oluşmuş ama 15 gün sürmemişti kendiliğinden kayboldular,seninkide böyle birşeydir muhtemelen,hiç bir zararı olmadı kuşa ,hatta bugüne kadar oynattığım en iyi yavrumdu bana yar olmadı ama :hungur: :slm:

Bana yar olmadı derken??? umarım kötü bişey olmamıştır...

Yavruya gelince: galiba dediğiniz gibi bişey zaten sonra falanda bişey olmadı boşuna endişe etmişim...

Geri