YAVRU KIZMASI BOZKİRLİ DİŞİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tolgaozen007
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
TOLGA ÖZEN
Meslek
ÇİFTÇİ
İlgi Alanı
Kediler
[dailymotion]xjup0x[/dailymotion]

hüseyin bey meraba niye sürekli benim yolladığım videoları kaldırıyosunuz merak ettim doğrusu

S A TOLGA TAKLASI DEPARI GÜZELDE DEVAMINI ÇEKEMEDİNİZ HER HALDE GÜZEL KUŞA BENZİYOR GÜLE GÜLE BESLEYİNİZ DEVAMINIDA İZLEYEBİLİRSEK DAHA SAGLIKLI YORUMLARDA BULUNABİLİRDİK EMEKLERİNE SAGLIK

SAYGILAR

teşekkür ederim abi iki tane daha oyunlu videosunu yolladım ama nedense ikisinide sildiler niye boyle oldu anlamadım .site yöneticisi hüseyin beye mail attım ama daha bi cevap yok abi.ama videoyu izlerken oradaki dailymotion yazan yere tıkla iki videosu daha var abi ordan izleyebilirsin saygılar...

Aynı video yollanmış. Yolladıklarınız aynı olduğu için silinmiş. Ayrıca benim sildiğimi nerden çıkarttınız. Ben silmedim.
Siz buraya tekrar ekleyin lütfen.

[dailymotion]xjup1w[/dailymotion]

MASALLAH GÜZEL KUŞ TOLGA İNSALLAH SONUDA İSTEDİGİN GİBİ GÜZEL OLUR GÜLE GÜLE BESLE HAREKETLERİ TAKLASI TIRMANISI GÜZEL YUMURTA YAVRU GÖRSÜN FAZLA DEGİL BU OYUNDA KALSIN ÇOK ÇOK GÜZEL
SAYGILAR

teşekkürler muharrem abi şuan zaten makasladım son üç telekteydi yatırdım seneye yumurta yavru üstündede bu performansını sergilerse Allahımdan başka bişey istemem.en önemlisi beni tatmin ediyo o bana yeter abi saygılarrr...

Rengide,oyunuda 10 numara bir kuş.Dediğiniz gibi yavruya kustuğundada aynı oyunu yaparsa mükemmel bir oyun ve damızlık kuşu olur..
Kazasız Belasız Güle güle uçur Asım Kardeşim.

Allah razı olsun doğan abi yorumların için artık seneyi eke halini dört gözle bekliyorum.saygılar...

BOZKİRLİ TEK YAVRUMU ANA BABA SENDEMİ TOLGA O KUŞA İYİ BAK KANATLARINI DEGİŞTİRİNCEYE KADAR ESLE YUMURTA YAVRU GÖRMESİNİ SAGLA HIRSINI ALSIN TEKRAR ANTREMAN VER NEFESLENSİN BİR DAHA VİDEOSUNA BAKALIM O KUSDA VAR BİR SEYLER VAR ISIK VERİYOR GÜLE GÜLE BESLE

SAYGILAR

baba suan emeneten baska biyerde abi.var kardeşleride var onlar da oynadı ekedede iyi oynadılar ama bu yavru cok farklı .onun için sonuna kadar gidecem bu yavruyla damızlık kuş seçmek kolay diil abi.yorumların için teşekkürler.

saygılarrr...

Geri