YAVRU KIZMASI GÖK ERKEK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan urfalı nihat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Merhaba Nihat Bey, maşallah oyuna gelişi çok güzel kuşun. Diğer videolara da baktım kuşlar fizikleri, bembeyaz yoğurt gibi gözleriyle eski nesil olduklarını belli ediyor gerçekten güle güle besleyin. Buralarda pek kimseyi bulamazsınız artık kuşçuluk da sosyal medyaya transfer oldu muhabbet orada dönüyor.

evet cok eski soy saim usta kuşları bu pazar ankaraya geliyorum fahrettin atik var belki duydun ismini. bide ramazan var zabıta kemalin cıragı onları ziyarete gidiyorum abidin pasaya.

Evet duymuştum ismini garajcı Süleyman ile beraber saim ustaya kuşları veren kişiler. İmkan olursa röportaj yapabilirseniz biz de istifade edebiliriz ustanın bilgilerinden. Muharrem abiler gittiğinde kendisi rahatsız imiş. Aşağıda da benim bu sene ucurduğum bir ekenin videosu var. Umarım beğenirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
cok güzel kardeşim güle güle besle maşallah.müsait olursan pazar günü gel misafirim ol ben cok eski tanırım onları yeni tanışmıyorum fahrettin atik burda konuşmak istemiyor zor ikna ettim . bildiklerini nasıl oldu olmadı anlatacak şimdi kameraya buraya koyarmıyım hatıra olarak kalırmı bilmiyorum.

Nihat bey size özelden mesaj attım, haberleşelim inşallah.

Geri