Cihang
Üye
- Ad Soyad
- Cihan Güven
- Meslek
- Muhasebe
- İlgi Alanı
- Kediler
Arkadaslar herkese merhabalar.. Oncelikle uzun zaman sonra kusculuga yeniden basladim ve bir arkadasimdan 5 adet guvercin aldim bunlarin ikisi ucabilen guvercinlerdi diger 3u ise henuz ucamiyorlardi ucabilen guvercinlerin kanatlarini 2 gun bantlı tuttum daha sonra actim ve kuslar kacmadilar bu guvercinler ucmaya baslayinca daha önce ufak ufak antreman yapan diger 3 guvercinde sasirtici sekilde bir anda ucmaya basladi ancak sonrasinda 2 cift yavru kizmasi guvercin daha getirdim kümese bu kuslari edirnekapida birinden aldim aldigim kisi guvercini sadece ticaret icin besledigini soyledi sorun su ki guvercinler ucamiyor diğer kuslardan buyuk olmalarina ragmen ucamiyorlar sıkıştırdığım zaman biraz yukseliyorlar ama dengesiz bir sekilde saga sola carpmaktan son anda kurtuluyorlar. Sizce sorun ne olabilir acaba tuccar arkadas yavrulukdan beri hic ucurmadigindan guvercinler tutulmus olabilirler mi? Birde bir takim buyuk guvercinim var henuz kanatlarini acmadim erkegi ve disiyi kutuya kapattigimda cok kur yapiyor ancak disarida pek takilmiyorlar ve kumesten disari cikarttigimda ac birakmama ragmen ikisi hemen iceri giriyorlar yem bile yemiyorlar aldigim kisi kuslarin es oldugunu soyledi ancak bana biraz yalan gibi geliyor bu yardimlariniz icin simdiden tesekkurler biraz uzun oldu kusurabakmayin