yavru kuş takla atarmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozkan1979
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ozkan1979

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
özkan sezgin
Meslek
işçi
İlgi Alanı
Kuşlar
bende yavru kuş var ucuruyorum kuyrugun üstüne oturuyor tam takla atar gibi yapıyor ama atmıyor yavru oldugu içinmidir ama sürekli aynı hareketi yapıyor taklacı besleyenler bilir

benim arkadaşta diyor kuş yavrulukktan çıkınca takla atar sabret diyor böyle bişey mümkünmüdür

Yavru kuşlar ilk önce takla atmaya çalışır bel kırar ama atamaz daha sonra takla atmayı öğrenir sonrada fişek flan derken oyuna girer :)

evet bel kırıyor tam takla atar gibi yapıyor ama atmıyor kuyruk üstüne oturuyor bekleyelim bakalım atacakmı

ozkan1979' Alıntı:
evet bel kırıyor tam takla atar gibi yapıyor ama atmıyor kuyruk üstüne oturuyor bekleyelim bakalım atacakmı

Yavru kuş ilk uçurullmaya başlandığı 7 ile 10 gün arasında kuyruk oturur sonra nefesi açıldıkça uzun uçmaya ve taklayı çevirmeye başlar ve yaklaşık taklayı söktükten sonra 10 15 gün sonra havada kafa kaldırmaya başlar daha sanra ise çatıya gelip fişeklemeye başlar eğer damarı sağlamsa daha erkende girebilir oyuna ..Önemli olan hergün düzenli ve saatinde ucurmak.

KUYRUK OTURU DERKEN ANLAMADIM AMA KARDEŞİM TAKLACI MUGLUF Bİ KUŞ İLŞK UÇUMLARINDA CAP CAPLAR DAHA SONRA GÖTLEMEYE GEÇER ARADAN BİRAZ ZAMAN GEÇİNCE YAVAŞ YAVAŞ 1 2 1 2 VURMAYA BAŞLAR GERİSİ MAĞLUM.. .. ..

Geri