Yavru kuş uçurma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tacettin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Tacettin

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Tacettin Belkeseli
Meslek
Satış Temsilcisi
İlgi Alanı
Kediler
S.a

Balkonda kuş besliyorum,yavrularım 1,5 aylık .Kuşlarımı son iki hftadır düzenli besliyorum sabah 6 ,öğlen 13,akşam 20 de kafesten çıkarıp balkona salıyorum ve yemliyorum.
Kuşlarım genelde balkonda duruoyrlar dışarı uçmuyorlar,bazen kovalıyorum ,üskata gidiyor .

Sizden öğrenmek istediğim ,bu kuşları uzun süre nasıl uçmaya alıştıracağım,neler yapmam gerekiyor,yardımcı olursanız sevinirim.

a.s olmaz zor direk hazır yani ucumu iyi olan bir ırk beslersen ucar diğer türlü ucmaz mı ucar ama sende kahrolursun

tengelli' Alıntı:
a.s olmaz zor direk hazır yani ucumu iyi olan bir ırk beslersen ucar diğer türlü ucmaz mı ucar ama sende kahrolursun

Pencerelere konup durmaları kuşun kanından mı gelir,bunu nasıl aşabilirim.

Arkadaşlar ve abilerim bu konu da bana fikiri verip ve yol gösterirseniz sevinirim

selamlar şimdi şöyle bir şey var eğer ucum ırkı olan tip tarzı baska tarzı bango tarzı kırık azman tarzı kuşlar bulursan ayni semtten olmamak kaydıyla bunlar sen istemesende iyi ucar onları alıştırdıktan sonra hangi ırk beslemek istiyorsan daha cik diyen yeme yeni düşmüş yavru alırsın onlarla alıştıgında ucar eger ucmayan bir ırk değilse.

abi bende önceden balkonda beslıyodum aynı sıkayet bendede vardı dırek balkondan kaldırdıgın gıbı ucmamaları ben o olayı cozemedım anca karsıya gıdıyorlardı kendılerının keyfı gelınce yada martı,karga vs saldırdıgından kalkıyorlardı ben bıde baska,kelebek beslıyodum sen galıba mardın beslıyosun o kuslar daha zordur tahmınımce bı abıyle konustugumda kusların nereye cok konuyorlarsa oraya atmaca maketlerı var onlardan al koy dedı almak sorun degılde koymak sorun o yuzden balkonda zor olur ama alıstırısanda cok zevklı oluyor bende onceden kuslar vardı bı takım kelebek ınan hıc karsıya konmadan dırek ucuyorlardı sonra catının ustunden balkona konuyorlardı o kusları sattım cok pısmanım dedıgım gıbı dırek kaldırma konusu bıraz zor anca karsıya yada kondukları yere cozum bulman lazım neyse fazla uzattım galıba kolay gelsın selamlar hasan

Yavru kuşları uçurmaya alıştırmada ve daha güzel uçmaları için kuştan yeterli güzellikte oyun ve uçum beklemek için bizlerin aşama aşama ne yapması gerekir.tüylerini dizmesini mi bekleyelim yada tüy değiştirmesinimi.Kaç haftalık olması gerekir.Tek mi uçurmak lazım

Geri