Yavru kuşa nasıl bakılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DrFazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

DrFazz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Fazlı Ulutaş
Meslek
Doktor
İlgi Alanı
Köpekler
Bildiğiniz üzere yavru kuşa ilk haftalarda anne bakar sonrasında da baba bakar. Genelde böyledir. Burada da babası ölen ve annesi bakmayan kuşun nasıl beslendiğini bir resimle göstereyim istedim sizlere. Bu haline kadar bu şekilde bakılmıştır. Sağlığı yerindedir.

Ekli dosyalar

• Yavru kuş besleme.webp
    Yavru kuş besleme.webp
    32.9 KB · Görüntüleme: 1,982
Sayın Doktorum canım kardeşim görseliniz için teşekkür ederim arkadaşta benim gibi biraz olgun yaşta şimdi gençler böyle şeylerle uğraşmayıp kafalarına göre besliyorlar ama çoğusu kuşu yeme düşüremiyor önemli olan büyütüp yeme düşürüp uçarabilmek saygılarımla.

gencoahmet' Alıntı:
Sayın Doktorum canım kardeşim görseliniz için teşekkür ederim arkadaşta benim gibi biraz olgun yaşta şimdi gençler böyle şeylerle uğraşmayıp kafalarına göre besliyorlar ama çoğusu kuşu yeme düşüremiyor önemli olan büyütüp yeme düşürüp uçarabilmek saygılarımla.

Rica ederim Ahmet bey. Şimdiki gençlik böylesi bir durumda hayvana bakmaz; hayvan ya öyle ölür ya da hayvanı kaldırır atar. Ama bu amca kendine öyle alıştırmış ki kuş onu görünce cikcikliyor. O da sağolsun hemen kuşun karnını doyuruyor. :) Yakında da yeme düşer bu yavrucağız.

Geri