Yavru Kuşa Nasıl Bakılmalı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RaKunN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 963

RaKunN

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kadir meriç
Meslek
Makine Mühendisi
İlgi Alanı
Kediler
Merhabalar coktan beri siteye giriş yapmıyordum..Artık Burlardaym Merhabalar
Cok Uzatmadan geçiyim Bİ çift Sabunim vardı yavruları fln büyüttüler iyce tüylendi ama tabi yeme düşmedi daha yavrular ve birini kedi girip kümese yedi kediyi gördm kovaladm ama alamadm yavruyu herneyse 1tane kaldı yavru ve 2gün önce dişi sabuniyide miski erkegimide kaptı kedi .. miskinin dişisi ve sabunin erkegi birbirine kur fln herneyse dişi miski yavrusuna bakıyor kusuyor ama sabuni kusmuyor yavruya birşey olucak bakıyorum kursagı boş sabah akşam baktım boş nasıl besliyebilirim yavruuyu bi çözüm üretelim lütfn

Kadir kardeşim siteye tekrar hoşgeldin. Aslen de memleketin Erzincan mı? Bende aslen Erzincanlıyım o yüzden sormak istedim.

Konuya gelince,Yavru hayvanlarımızın bakımları için gerekli malzemeler satılmakta. Bende de sallabaş hastalığı olan güvercinler mevcut. Pompa ile her gün karınlarını doyuruyorum. Düzelenler de oldu. Bu hastalığı yenenlerde oldu ilaçsız bir şekilde. Sana tavsiyem pompa alıp kuşlara takviye yapabilirsin. Annesi babası hiç bakmıyorsa kendin de tarif ettiğim şekil pompa ile besleyebilirsin .

erzincan yazıyormuş eskişehirliyim bn orayı galiba üye olurken kafadan atmışım sonrada düzelmemişim kb.
gelelim konuya bi vidioda izledm adam ışınga gibi birşeyle veriyordu onun gibimi bi ayrıntıya girsek

Sorun değil kardeşim.

Aynen kardeşim. Şırınga ilede oluyor pompalarıda var bakmak için. Yakın çevrende güvercin besleyen ahbapların var ise sana o aleti temin etmende yardımcı olacaklardır.

Çok Sağol admin baktım anladm nasıl olacagını

Geri