Yavru kuslar indirmeye ne zaman sonra gecerler ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan basan1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

basan1

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Fahrettin
Meslek
tornaci
İlgi Alanı
Kediler
SLM arkadaslar
yaklasik 1 aydir 3 tane en iyi yavrularimi sabah aksam ucuruyorum.
Ikisi 4 gün evel bas kaldirmaya basladilar.5-6 takla atarak.
Daha nekadar ucurmam lazim ki indirmeye gecsinler ?
Cünkü burada okudum ki kus indirmeye gecince hemen teka alinmasi lazim diye.
Vala bu kuslar beni delirtecek yakinda. yaklasik 30 tane gusum var biriside seferli degil
Acaba ben mi biryerde yanlislik yapiyorum ?
Vereceginiz her türlü cevaplariniza simdiden tesekürler

S A TEKE DÜŞECEK KUŞ ZATEN KENDİNİ BELLİ EDER DİGER KUŞLAR İNER O KALIR AMA SİZİN DEYİMİNİZLE SEFERE GELMEMESİ KUŞLARI BİRLİKTE UÇURMANIZDAN DOLAYI HAVAYI BASTAKİ KUŞLAR DEVAMLI BİRLİKTE UÇTUKLARI ZAMAN UÇMAYACAK İNECEK KUŞ BİLE İDİALASIR İNADINA UÇARLAR YAPMANIZ GEREKEN HAVAYI BAŞTAKİ KUŞU İYİCE NEFESLENDİRİP HAVAYI BAS YAPMAYI BIRAKTIKDAN SONRA TEK UÇURMANIZDIR BUNUDA KUŞU KALDIRDIKTAN 5 10 DAKİKA SONRA ALTINA BİR KAÇ YERDEN KALKMAYACAK KUŞLAR ÇIKARTIP OYUNA HEDEFE GELMESİNİ EGİTMENİZ GEREK DEVAMLI KUŞLARLA UÇURURSANIZ BUNU SAGLAYAMASSINIZ KOLAY GELSİN

SAYGILAR

TOPLU HALDE UÇUYORLAR.. ARALARINDA BİRİ GELİP BİR İKİ HEDEFİ YOKLADI BU TEKE DÜŞMÜŞ DEMEKTİR.. O ARTIK TEKE UÇURULMALIDIR..

kuş zamanı gelınce zaten sana hıssetdırır.gruptan ayrı ucmaya baslayıp grup ındıkden sonra yoklamaya baslamıssa ve artık ınme zorlugu cekıyorsa teke dusme vaktı gelmıstır

Arkadaslar bir noktayi tam anlamadim
Diyelimki kusun birisi sizin yasdiginiz belirtileri gösterdi ve ilk tek ucma zamani geldi.
Kusun ilk tek ucusunda mi altina kus atacagim ,yoksa bir kac gün yalniz ucduktan sonra mi altina kus atmam lazim ???
(SAYGILAR)

Hemen yere bir kuş koy (kalkmıyacak) yavrun geldince baktın ki konuyor kodurma ürküt tekrar havalandırarak uçur tekrar tekrar tüye girinceye kadar devam

Geri