yavru kuşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan enginwolff
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

enginwolff

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
engin kurt
Meslek
polis memuru
İlgi Alanı
Kediler
herkese merhaba,arkadaşlar yedi tane yavru aldım 3 aydır besliyorum çok hoş yavrular aldım tam hayal ettiğim gibi şükür yalnız pek tecrübeli değilim uçurduğum 3 kuşum var biri yarım saat uçuyor güzelde oyun yapıyor diğer ikisi 15 dk falan uçuyor tam sökülmediler ama ışık var yavrularımın en büyüğü 35 günlük bunları ne zaman uçurayım bu kuşlarla uçurmam yeterlimi acaba kuşları kalorifer dairesinde besliyorum alıştırdım bahçeye çıkartıyorum apartmandayım 5 katlı ama etraf açık bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Öncelikle Allah nazardan saklasın kardeşim...Yavrular saten uçmaya geldiğinde kendini belli eder kuyruklarını tamamlar kanatlarını dizer saten...Ben yavru uçurmaya başladığımda ilk yavrunun nefesini açarım sonra güzel oyun yapan kuşla uçururum çünkü düz uçan kuşla yavru oynamaz oda onla birlikte uçar...Uçuracağın alanda açıksa aslında bir hedef yapsan kuşlar oraya daha güzel oynar ve yavrularda daha rahat alışır...

Saygılarr...

teşekkür ederim şu hedef işini nasıl yapıcam açıklık getirmisin lütfen

Hedef işini açık alana yuvarlak veya kare şeklinde tuğla ile daha düzgün oluyor 1.5m'ye 1.5m' olsa yeter.Üstünede toprak veya kum dolduracaksın ve hergün kuşları onun üstünde yemle bu yüzden oraya oynamaya başlar kuşlar ve daha çok verim alırsın...

Saygılar...

teşekkür ederim emre çok yardımcı oldun sağlıcakla kal

kuşlarını aciz etmeden uçur günde en fazla 2 defa uçur sabah ve ikindi vakti kanat sertliği kalmaz kuşta sık uçurursan

teşekkür ederim ferhat, yavrularım 40 günlük oldu uçurmamın zorlamamın vakti geldimi onu bilmiyorum

Geri