yavru kuşlarımdan biri sakat ne yapmalıyım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cnytclr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

cnytclr

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
tyenuc relic
Meslek
çoban
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar merhaba;
yavru kuşlarımdan biri tek ayağının üstüne basamıyo ve sanırım parmaklarını hissetmiyo ayrıca tek kanadı da kırık gibi,kime sorsam kafasını kopar diyor ama ben öle bişe yapamam.mümkün değil.
acaba iyileşirmi ne yapmam gerekir.ve ne olursa olsun yavru kesinlikle yuvamda kalacak.veterinere götürsem düzelir mi acaba.sadece uçmasını istiyorum...
sayglarımla cnytclr...

bu şekil hastalık ve sakatlıkların tedavisi sadece cerrahidir veterinere götürürsen yardımcı olur.

Öncelikle emin olmalısın bence sakat olduğundan . Bende şu an bir yavru var ayağı biraz yan duruyordu üzerine basamıyor du zamanla ben kendime kullandığım bir pomattan sürerek masaj yaptım . Şu an kolbastı oynayacak duruma geldi :) Kanadı kırık gibi derken yere sürünüyor düşük duruyorsa hemen kırık deme oda zamanla topluyor kendisini :) Ama yinede emin olmak istersen veterinerden yardım alabilirsin . Ama hemen öyle kafa kopar diyenlere de kulak asma onların kuşçu olmadığını düşünüyorum.

kalite bir kuşsa elinde tut çiftleştirirsin ama tabiiki sana kalmış bir şey

Aynı sorun bendede yaşandı son zamanda . Yavrularsan tekinin ayağında sorun çıktı üzerine basamıyor .

Geri