Yavru kuşta bilmediğim bir hastalık ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 0zqur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

0zqur

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
Özgür ERİŞ
Meslek
Elektrik-Elektronik Teknisyeni ..
İlgi Alanı
Köpekler
Arkadaşlar , döneklerin tekinin yavrusunda sorun var. Alt kısmında göbek deliği gibi olan yer kocaman sert bi tabakayla kaplanmış. Dün farkettim ama nedir , tedavisi olur mu bilemiyorum. İki tane yavru var büyük olanda bu hastalık var, küçük olan yavruyu az besliyolar. İleride küçük olan yavru az beslenmeden dolayı ölür de büyük olan yavruda hastalıktan dolayı ölecek diye korkuyorum. Ne yapmalıyım sizce ?
Şimdiden sağolun..

bence o kısmı kuru tutmaya bak çünkü yaş olduğu için o kısım mikrop felan kapıyor ondan da şişlik veya başka belitiler oluyor yavruyken dikkat edilmesi gereken bir konu aslında geçenlerde bu yuzden 1 yavru kaybetttim bu yüzden yavruyu elime alıp incelemedim sonu kötü oldu :( bence tamamiyle yumurta ile yavrunun (insanlardaki gibi bebeklerin annenin karnındaki bağı gibi) düşünüyorum tabi bu benim gözlemlemem diğer arkadaşlar da bilgileri çerçevesinde paylaşımlar yaparsa bizde bilgileniriz

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim , dediklerinizi hemen uygulamaya başlıcam. Çünkü yavruların kostümleri çok iyi çıktı , kaybetmek istemiyorum ikiside büyüsün istiyorum umarım başarırım. Dediğiniz gibi bulundukları kasadaki yuvaları biraz ıslak pisliklerinden dolayı içi ıslak vaziyette.Kuşun altı da kötü bi vaziyette baya şişti ve çok sert , iyileşmeyecek gibi duruyo :S

Geri