Yavru kuşta boyun dönmesi..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan evo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

evo

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
murat özarslan
Meslek
öğretmen
İlgi Alanı
Kediler
Selamlar.. Yavru bir kuşumun küçükken boynu döndü, elimle büyüttüm, şuan yeme vuracak kadar büyüdü, ama boynundan dolayı hala yeme vuramıyor. Beslemeye devam edeceğim ama sizce düzelir mi ? Sağlıklı görünüyor şuan, sadece yeme suya vuramıyor..

resim olsa daha iyi olur bence...yem yiyemeyebilir ...

saygılarımla...

Hayatı boyunca sen bakacak değilsin murat kardeş.. Oluruna bırak biraz cool ol..

Bende de yavruluktan beridir boyun dönmesi olan kuş var, yemini kendisi yiyebiliyor.Bir kabın içinde yem verirseniz daha iyi olur.

keşke kuşun ilk boynu döndüğünde sallabaş hastalığını okuyup vitamin ve masaja başlasaydın en azından şimdi kendi yem yer seni üzmezdi,beravit b12 takviyesi boynun düzenli masajı ve boyun tüylerinden çekip yeni çıkmaya başlayan kanlı tüylerden çekerek kanatıp biraz daha düzeltebilirsin Ancak taşıyıcı olacağından stres durumunda tekrarlayacaktır hastalık geçmiş olsun :slm:

Bence Gelişim sürecinde bir problem var ve kuş geliştikçe kalıcı kalmış gibi bir nevi özür..Geçmiş olsun eğer elinizle beslemezsiniz çok yaşayabilecegını zannetmem..Elinizle besleseniz bile kuşta hastalık atlatabilecek bünye büyük ihtimalle oluşmamış ve oluşmayacaktır.

Teşekkürler cevaplar için, kuş baya büyüdü, bu saatten sonra kaderine bırakmak istemedim, ama yapacak da pek bişey yok sanırım.. Ben büyüyünce özür de kalsa iyileşir diye tahmin etmiştim..

merhaba,arkadaşım şu an acıma duyuyor ve sonunu düşünmüyorsun ona ayrı bir yuvalık yapacaksan tamam ama kızgın bir erkek onu açık yakalarsa üstüne çıkarak sen alana kadar kuşu zaten mahveder bence boyun tüylerini komple yol ve kas gevşetici merhem, varsa iğne yapabilirsen biraz da olsa düzelirse (inşallah)yoksa bir kere acı çekmesi daha doğru olur,bazen böyle kararlar almak zor ama en doğrusudur, kısa değil uzun vadeli düşün sağlıcakla kal. Allah yardımcın olsun :slm:

Geri