yavru kuşta göz kapanması ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozkan49
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozkan49

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
özkan günal
Meslek
elektrik
İlgi Alanı
Kediler
s.a arkadaşlar benim bir yavrumun gözünde sarımsı kabuk gibi şeyler çıktı ve ağzının kenarlarında da var bi gözü bazen kapanıyor ben silmeye çalışıyorum ama tekrar aynı şey oluyo yavru halsizleşti ölücek yoksa bi fikri olan varsa yardımcı olursa çok makbule geçer şimdiden teşekkürler

ozkan49' Alıntı:
s.a arkadaşlar benim bir yavrumun gözünde sarımsı kabuk gibi şeyler çıktı ve ağzının kenarlarında da var bi gözü bazen kapanıyor ben silmeye çalışıyorum ama tekrar aynı şey oluyo yavru halsizleşti ölücek yoksa bi fikri olan varsa yardımcı olursa çok makbule geçer şimdiden teşekkürler
ORNIMIX
Güvercinlerimiz solunum, akciğerleriyle ilgili hapşırma, kıhlama, göz nezlesi, sümük, balgam gibi tüm sorunlarının giderilmesi ve korunması içindir. Bu tür şikayetler en sık rastlanandır. Havadan kümese bulaştığı için sık görülür ancak erken önlem alınırsa bulaşması engellenir. Tedavisi kolaydır ancak kümeste dikkat ve gözlem gerektirir. Erken teşhis ve tedavi edilemezse kronikleşir, güvercin taşıyıcı kalacağından maalesef imha edilmesi gerekecektir. İnsana da bulaşabilen bu mikrop bizlerde kuru öksürük yapar. Tedavi ve korunması Ornimix ile kısa ve kesindir.
Kullanım şekli ve dozu:
ORNIMIX uygulamadan önce kümesten tüm kalsiyum kaynaklarını (Grit, mineral, taş) kaldırınız. Kalsiyum Ornimixin etkisini azaltır. Poşetin tamamını 2 litre içme sularına karıştırınız. Korunma amaçlı herhangi bir belirti olduğunda 1 gün. Tedavi amaçlı 2-4 gün üst üste. Tek kuşa yarım çay kaşığı (darı büyüklüğünde)

çok teşekkür ederim peki bu ilacın fiyatı ne kadardır ayrıca diyelımki şuanki kuşumu kurtardım taşıyıcı olarak mı kalcak yoksa kesin olarak kesilcek mi??

ozkan49' Alıntı:
çok teşekkür ederim peki bu ilacın fiyatı ne kadardır ayrıca diyelımki şuanki kuşumu kurtardım taşıyıcı olarak mı kalcak yoksa kesin olarak kesilcek mi??

fiatını bilemem ilacı bulur anlatıldıgı gibi kullanırsan kusuda bu arada ayrı yerde tutarsan bulasmaz özkan

tamam çok teşekkür ederim muharrem abi

Ornimix paketindede yazdıgı gibi tedavi amaçlı deil koruma amaçlı verilen bir ilaç. İş işten gecmiş artık kullansanda bi faydasını o kuş için göremezsin. Gözüne eczanelerde satılan terramicyn merhemden alıp sür ağzındada var diyorsun birazda ağzına sık. Bir zararı olmaz etkili bir antibakteriyeldir. İnşallah çarcabuk iyleşir.

Resim koysan iyi olur çiçek de olabilir.

r1_primo' Alıntı:
Ornimix paketindede yazdıgı gibi tedavi amaçlı deil koruma amaçlı verilen bir ilaç. İş işten gecmiş artık kullansanda bi faydasını o kuş için göremezsin. Gözüne eczanelerde satılan terramicyn merhemden alıp sür ağzındada var diyorsun birazda ağzına sık. Bir zararı olmaz etkili bir antibakteriyeldir. İnşallah çarcabuk iyleşir.
galiba biraz geç kaldık neyse artık terramicyn alıp sürmek lazım teşekkürler

EWET OZKAN TERRAMİCYN DENE FAYDASINI GÖRÜRSÜN GÖZ NEZLESİ İÇİNDE İYİ FİYAT:1TL TAHMİNİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri