yavru kuşumda kafasında hafif titreme ve tüylerini kabartma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emre1332
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emre1332

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Emre Kaplan
Meslek
asker
İlgi Alanı
Kediler
s.a arkadaslar benim 3 aylık yavru güvercinim bugün baktım kafasında hafif bir titreme büzülme ve tüylerini kabartma durumu var ishal dıskısı beyaz sulu yardımcı olursanız cok sevinirim ne yapmam gerektigini şimdiden teşekkürler (:

Re: yavru kuşumda kafasında hafif titreme ve tüylerini kabar

geçmiş olsun umarım en kısa zamanda ustalar sana bir yöntem söylerler de kurtarırsın.

kardeş geçmiş olsun. kuş gayet sıkıntılı bir hastalık içinde. diğer kuşlarının yanından hemen ayır farklı bir bölmeye koy. varsa bölgede anlayan veteriner en iyisi ona danışmak.. yoksa tedavisi çok zor.

ayırdım veterinerden ilac aldım bakalım faydası olucakmı zaman gösterecek

malesef bu sabah kaybettim kusu arkadaslar hakkı rahmetine kavustu

emre1332' Alıntı:
malesef bu sabah kaybettim kusu arkadaslar hakkın rahmetine kavustu

Allah geride kalanlara uzun ömür versin, temizliğe dikkat, önce sağlam kazık sonra Allah' a havale

çok üzüldüm abi,geçmiş olsun.

inş amin :)aynen katılıyorum temizlik önemli cok böyle istemedigmiz olaylar basımıza gelince tecrübe ediniyoruz nasıl adım atmamız gerektigini ögreniyoruz

--- message by moderator ---
Uyarı!
Her hastalık SALMONELLA veya VEBA DEĞİLDİR, bunun gibi kesin ifadeler kullanmayınız! Yanlış teşhislerde bulunmayınız. Hayati tehlikesi olan hastalıklar için öncelikle ECOLİ konusunu araştırabilirsiniz! İmkan ve vakit varsa mutlaka kanatlı uzmanı (ve hayvanların yaşam/refah vs. haklarını ihlal etmeyen) bir veteriner hekimden yardım alınız ve herhangi bir uygun laboratuvarda dışkıya önceden tahlil yaptırınız. Tedavisine geç kalmayınız!
Uyarı! Hayvan hakları yasalarına göre bu yorumdaki gibi hiçbir bilimsel ve tıbbi dayanağı ispatlanamayan, hayvanların yaşam hakkına sakıncalı teşvikler suç ve ceza kapsamında değerlendirilebilirler. Gereği yapılmıştır. Tekrarlanmasın! Bu gibi uygunsuz mesajları gördüğünüz yerde rapor edip gereğinin yapılmasını talep edebilirsiniz!
--- message by moderator ---

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri