YAVRU KUŞUMUN UÇMASI SÖKÜLMESİ İÇİN YARDIM...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gökhan34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

gökhan34

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
gökhan
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Balıklar
Arkadaşlar içimdeki heves ve tutku üzerine tekrar kuşçuluga basladım yaklaşık bi hafta önce yuvamda sadece iki tane kuşum vardı birisi yavru cakmaklı bugun üç tane daha kuş aldım ama daha alısamadıkları için salamıyorum..yavru cakmaklımı ıkı gundur berı serbest bırakıyorum yanı ben kovalamadan atmadan kendısının kalkmasını ve ınmesını beklıyorum ıkı gundur tek basına ucuyor ama bunlar kısa surelı tabı arada havada duz takla atıyor ama ben sımdı cok kararsız kaldım cunku yavrunun yanında ucuracak kusum yok ve bu yavruya olumsuz etkı yapcak dıye korkuyorum cunku sökulmesı lazım ve ucması lazım eger ben bole alıstırırsam bole devam etcek dıye korkuyorum ben sımdı ne yapmalıyım arkadaslar ucurmaya devam mı edeyım yoksa dıgerlerının alısmasını bekleyıp onlarla mı atayım yardımcı olursanız sevınırım tesekkurler...

uçurmaya devam et kuşun içinde varsa oynar zaten .bide tek başına uçurulan yavru cesaretli uçar cinsindede atma özelliği varsa oyun açınca uzaktan atan güzel bi kuş olur

Sagolasın tolga abi simdi gönül rahatlıgıyla ucurabılırım...

bide bişey daha sorcam bugun yavru kuşum yabanılerın arasına karıstı tek ucurdugum ıcın onlarla uctu bı ara tamamen kayboldu sonra onların arasından ayrıldı tek basına baya yukseldı sonra kaybettım kusu dedım kactı galıba yuvada öbur kuslarıma bakarken dırek yuvamın ustune kondu yabozların arasına bı kac kez gırdı onların arasına ve baya yanlarında durdu en son dayanamadım kaldırdım catıdan onları anca ole zar zor geldı yabanılere alısma gıbı bı ıhtımalı var mı abi sımdıden tesekkurler..

yabaniler çoksa yavruyuda uçururken fazla korkutarak kaldırırsan evine bağlı bi kandan gelmiyosa yabanilerin yanına inebilir fakat acıkınca geri gelecektir yada akşam olmadan gelir.kuşun mayası bozuksa sen istediğin kadar taklacıyla uçur o gidecek oldunmu yabaninin içine yine girer bu işler biraz nasip işidir kuşu esirgersen iyi kuş uçuraman öyle akıllı taklacılar varki hiç bi yere inmez başkasının kuşuna bakmaz tek başına uçsada o mevkiyi hep dolanır gelir kümesinin önüne iner sen uçurmaya devam et kaybedersende üzülme zaten iyi kuş olmadığını gösterir

Geri