yavru ölecek yardım edin :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ulviye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 914

ulviye

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ulviye bektaş
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
yardım edin lütfen. güvercin balkonumuza yumurtladı bizde ona bir yuva yatık karton kutudan sonra yumurtayı içine koydu yaklaşık 15 - 20 gün kadar yumurtasının yanından ayrılmadı ama 3 gündür yok ortada. annemde balkonu temizlemek için yumurtalrı eline aldığında birinin hiç oluşmadığını anlayınca kırmış .diğerinin de ölmüş olabileceğini sanmış ve yumurtaya hafif bi darbe verdiğinde içinde yavrunun canlı olduğunu farketmiş . yumurtadan çıkamamış bizde yumurtadan çıkmasına yardım ettik . daha sonra pamuk içine aldık henüz hiç beslenmedi. ölürse diye çok korkuyorum nolur yardım edin :(

teşekkür ederim , fakat ilk besini ne olacak onu bilemiyorum

ulviye' Alıntı:
teşekkür ederim , fakat ilk besini ne olacak onu bilemiyorum
anne babalar gelmedi mi hala. ilk vereceğin besin değil ,kursağını ağzınla az bi havayla şişirmen lazım ama zamanını iyi ayarlaman lazım yavru gagasıyla arayış yaptığı zaman sıvı gıda vermelisin.mama, gıda besin özleri.

ulviye' Alıntı:
yardım edin lütfen. güvercin balkonumuza yumurtladı bizde ona bir yuva yatık karton kutudan sonra yumurtayı içine koydu yaklaşık 15 - 20 gün kadar yumurtasının yanından ayrılmadı ama 3 gündür yok ortada. annemde balkonu temizlemek için yumurtalrı eline aldığında birinin hiç oluşmadığını anlayınca kırmış .diğerinin de ölmüş olabileceğini sanmış ve yumurtaya hafif bi darbe verdiğinde içinde yavrunun canlı olduğunu farketmiş . yumurtadan çıkamamış bizde yumurtadan çıkmasına yardım ettik . daha sonra pamuk içine aldık henüz hiç beslenmedi. ölürse diye çok korkuyorum nolur yardım edin :(

kardeş Ankarada' yım sokak kuşu bile olsa eğer yardıma ihtiyacın olursa ederim özelden mesaj atabilirsin.

Geri