yuksel
Üye
s.a arkadaşlar iki günde 5 tane yavrum öldü sebebi ne olabilir.fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.kışın soğuklarında ölmemişti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
anneleriüzerine yatmıyor.5 yavrunun beşide 15 günlüktü.yavruları elime aldığımda vücutları soğuktu.fatih Eroğlu' Alıntı:Merhaba arkadaşım ölüm belirtilerini biraz yazarsan herkes daha iyi yardımcı olabilir.Yanlış anlama bu konuya benzer çok forum var.Biraz dikkatli bakarsan daha çabuk sonuç alabilirsin saygılar.
teşekkür ederim ilgin içinfatih Eroğlu' Alıntı:Anne baba uzerine yatmıyorsa kuşlarını bir gözlemle kümeste farketmedigin bir sorunmu var.Hiç bir sorun bulamazsan takımlardan çokmu yavru aldın.Kuşlardan kış boyunca çok yavru aldıysan hayvanlar artık yavru bakmaktan bıkmış veya yorulmuş olabilir.Sularına veya yemlerine vıtamın takviyesi yapabilirsin.Kuşlar genellikle kıştan bahar aylarına yaza geçerken genellikle böyle şeyler oluyor.Hastalık belirtisi yoksa korkulacak bırşey yok.
hasan kardeş bu sefer böyle oldu bende anlamadım sebebini.ama kuşlar elime aldığımda üşümüşlerdi.odaya aldım biraz canlandılar anneleri sonra yem yedirdiler ama bırakıp gittim.geldiğimde ölmüşlerdiars' Alıntı:yuksel kardesım gecmıs olsun kusların herseferındemı boyle yavruları yanık buyutuyor yoksa bu batımdakı yavrulardamı sorun oldu sadece bılgı verırsen .sevınırım .ARS. :utangac:
Kardeş ben yavruları hiç elime almam ama bu sefer elime aldım üşümüşlerdi.zannedersem anneleri yatmadığı için soğuktan öldüler.ama yatmama sebebi ne olabilir.Fenerbahcem' Alıntı:Yavrulari daha once elinize aliyorsaniz anaclari yatmayabilir , yavrularda fazla bit felan varsa anaclari yatmayabilir , yavrularin etrafinda kemirgen hayvanlar veya buna benzer rahatsiz edecek canlilar varsa anaclari yatmayabilir..yani bircok nedenden olabilir , durduk yere anaclar yavrularini olume terk etmezler diye dusunuyorum.
Iyi gozlemlemeniz gerekiyor..Kumesinizde sorun olabilir , kuslarda sorun olabilir hersey olabilir..iyi gozlemlemeniz gerekiyor burda problemin tam olarak nerden kaynaklandigini bilemiyoruz o yuzden istedigin cevabi bulamayacaksin , bu problemi kendin gozlemlemen gerekiyor kendin cozmen gerekiyor diye dusunuyorum.
Bol sanslar dilerim.