yavru oluşmuyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan şığın torunu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
özcan ışık
Meslek
oto elektrik
İlgi Alanı
arkadaşlar bir zırhlı sakar adanam var 3üncü kez yumurtluyorlar yumurta ne bozuluyor nede yavru oluşuyor 21 gün sonunda bakıyorum yumurta yine sapa sağlam başka kuşun altınada bıraktım yine aynı yardımcı olurmusunuz lütfen arkadaşlar
saygılar

Erkek kisir olabilir , yanlis bilmiyorsam erkek kus kisir oldugunda disi kus dolsuz yumurta koyar..boylece yavru cikmaz icinden.

Fenerbahcem' Alıntı:
Erkek kisir olabilir , yanlis bilmiyorsam erkek kus kisir oldugunda disi kus dolsuz yumurta koyar..boylece yavru cikmaz icinden.
yumurtayı kırdım baktım erkeğin dölü vardı

şığın torunu' Alıntı:
Fenerbahcem' Alıntı:

Yumurtanın içinde erkeğin dölü olduğunu nasıl anladın, yavru oluşumu ufaktan başlamışsa eyvallah ama yumurtada sapsarıysa oluşum yoksa, benimde aklıma erkeğin kısır oluşu geliyor veya salmonella belirtisi olabilir, erkek kuşunu değiştir derim, denemek amacıyla.

gökay' Alıntı:
şığın torunu' Alıntı:
Fenerbahcem' Alıntı:

Yumurtanın içinde erkeğin dölü olduğunu nasıl anladın, yavru oluşumu ufaktan başlamışsa eyvallah ama yumurtada sapsarıysa oluşum yoksa, benimde aklıma erkeğin kısır oluşu geliyor veya salmonella belirtisi olabilir, erkek kuşunu değiştir derim, denemek amacıyla.

Geri