Yavru Posta

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Selçuk köstak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Selçuk köstak
Meslek
öğretmen
İlgi Alanı
Alıştırılıp uçurmalık posta yavruları arıyorum,Tercihim düz mavi yada çakmaklı dır.İlgielnen arkadaşlar özelden mesaj atabilir.İstanbul Beylikdüzü tarafında oturmaktayım yakın çevrede olursa iyi olur.Saygılar.

ŞUAN 7 ADET YAVRUM VAR 3 TANESİ YEME DÜŞTÜ DİĞERLERİ 10 GÜNE KADAR DÜŞER 2 GÖK ÇAKMAKLI 1 DÜZ GÖK 1 BEYAZ 1 GÖKLÜ ALA 2 ADET DE RENK BELLİ DEĞİL BABALARI GÖK ANNELERİ ŞEŞ BABALARI GÖK ANNELERİ GÖK BABA GÖK ANNE BEYAZ SİYAH KESME KUYRUK.BAKICILARIMIN YAVRULARI ANA BABALARI FABRİKA GİBİ YAVRU BAKAR.KIRMIZI GÖZ. BABALAR FEDARASYON KÜNYELİ ANTALYA VE İZMİR.
UÇMADAN ALACAKSAN GÖNDEREBİLİRİM HEPSİ SAĞLIKLI

selçuk hocam özelden mesajın gelmemiş ben burda fotoları paylaşırım bakarsın

[No message]

Ekli dosyalar

• haziran 071.webp
    haziran 071.webp
    2 MB · Görüntüleme: 1,405
  • haziran 072.webp
    haziran 072.webp
    2.1 MB · Görüntüleme: 1,409
  • haziran 074.webp
    haziran 074.webp
    682.7 KB · Görüntüleme: 1,311
ÜSTTE BABALARIYLA YAVRULAR BİRİ MAVİ BEYAZ KAFASI ŞEŞ DİĞERİ BEYAZ KUYRUK KESME MAVİ SEDEFLİ

[No message]

Ekli dosyalar

• Resim 029.webp
    Resim 029.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,389
  • haziran 080.webp
    haziran 080.webp
    2.4 MB · Görüntüleme: 1,296
  • haziran 076.webp
    haziran 076.webp
    2.3 MB · Görüntüleme: 1,376
ARKADAŞLAR RESİMLERE BAKANLAR MAAŞAALAH DESİN POSTALARIN YANINDAKİ O KARABAŞ YAVRULARIN BİRİ 45 DİĞERİ 33 GÜNLÜK AYRI SOYDAN GELMELER İYİ OLACAKLAR İNŞAALLAH.

Maşallah çok güzeller.

yumurtadan yepyeni bir hayatın başlaması gün gün saat saat büyümesi, ana babanın yavrusuna düşkünlüğü insanı büyülüyor.Günlerce uğraşıp belgesel film çekenlerin kazanımlarını biz evimizde elde ediyoruz hem de çok ucuza.
ırkı cinsi ne olursa olsun ne yapayım seviyorum ben bunları

Geri