yavru tam olarak ne zaman uçurulmalı???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuşçu_30
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

kuşçu_30

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
isa
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
merhabalar sizlere birkaç sorum olacak
1=yeni oyun açtıracağımız yavruyu tam olarak ne zaman uçurmalıyız?yani yavru uçmaya başladımı hemen kovalamalımıyım?

2= yavrunun en geç ne kadar zamanda oyun açması gerekiyor gerçi kuşa göre değişiyor sanırım ama ortalama olarak ne kadar zamanda oyun açması gerekiyor?mesela iki tane arabım vardı kardeşler uçurdum biri sıka düştü başkasına yar oldu biri dahada yeni yeni takla atıyor sizce normal mi?

3=uçurduğumuz yavruları sık taklaya düşürmeden nasıl oynatabiliriz?mesela ben hergün akşam üzeri uçuruyorum.nedeni de tabiki atmacalar :hayir: sizce yeterli mi?

4=son olarakta sizce oyun kuşunda renge fazla önem verilmeli mi?

yardımlarınızı bekliyorum

şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkürler

kardeş uçmaya başlayan yavruyu genelde hemen uçurup kovalarlar genelde eke kuşlarla beraber kaldırırlar ama sıka düşme problemi olanlar yavru uçacak seviyeye gelince 1 ay felan hiç uçurmayıp sonra uçuruyor umarım yardımcı olmuşumdur...

Bu arada oyun kuşunda renk gaga paça göz vb. özellikler bence aranmaz oyunu performansı güzelse beslemelisin eğer önem veriyorsan taklacı değil süs kuşu beslemelisin...

ferdi abi benim renk önemlimi diye sormamın sebebi kuşta oyun ararken aynı zamanda renkte aramalımıyım dı.ama tam açıklaycı yazmamışım kusura bakmayın. cevaplarınız için sağolun

kimse kötü görünümlü kuşu performansı çok kral olsada beslemek istemiyor ama bunu güzel görünümlü kuşlarla kırarak performansı düşsede güzel görünümlü hemde oyunlu kuşlar elde etmek istiyor herkesin elde etmek istediğide zaten hem güzel oynayan hemde güzel görünen kuşlar ama dediğim gibi kuşların görünümüne önem verecek kişiler süs kuşu beslemeli sonuçta kuşu kaldırdınmı 2 kanat bir kuyruk kimse uçarken rengine bakmaz ama oyunu herkesin dikkatini çeken noktadır saygılar...

sık devresine girince kuş kendini sapıtmakta düşürmekte
evinden uzak yerlere konabilir bunun nedeni hem yorulması hemde kndi kontrolden çıkarması yavruların uçurmaya başlamöadan çnce ince tüyden çkmasını beklemek daha iyi sonuölar çıkarabiliyor

Geri