YAVRU UÇURMA YARDIM

hünkari03

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ege deniz
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
5 HAFTALIK YAVRULARIM VAR KUŞLARI DAHA HİÇ UÇURMADIM ACABA NE ZAMAN UÇURMALIYIM NE ZAMAN SEFER YAPMYA BAŞLARLAR YANINDA UÇABİLECEK KUŞ 3 HÜNKARİ 2 MİSKİ 1 MAVİ VAR SEFERE NASIL ALIŞTIRMALIYIM

sondan 2 teleği atmadan salmayın, kuşun anca aklı başına gelir yuvasını kümesini bilir.
mutlaka alışkın ,çok açılmayan ve çok uzun uçmayan kuşlarla birlikte uçurun, yavru çabuk yorulacağı için çabuk inmek ister, yanında uzun uçan kuşlar olursa yorulunca kendini başka damlara atabilir veya civardaki pırıltalara yönelebilir.
bir kaç kez kalkıp indimi daha artık korkmayın.
keyifli uçurmalar

sondan 2 teleği atmadan o nasıl oluyor mehmet abi

Aynen beyler bendede çok sağlam kuşlar var açık kırlar, araplar, beyazlar , fakat uzun ve seferli fışkırıp uçmuyorlar.
atıyorum düz karga gibi uçarak arada bir yarım takla veya tam takla uçup 10 dk sonra iniyorlar.Bir bu sene yavrum arabım var ev üstünde fışkırmadan 5-6 takla yapıp gidiyor.
Ben bu kuşları nasıl uçurucam,nasıl sefere alıştırıcam karga gibi uçuyolar ? Ne yapmalıym

yavrrular çabuk yorulur desenizde yanlış diyonuz yavru hayvanın ciğeri daha güçllüve sağlam dır kolay kolay inmzler oyun kuşlarını yavru iken açarlar yavru hayvan çok uçtuğu için eğitimler ve antrenman lar yavruyken başlar

suan kenevir yanı kusları kızdırıp yavru almak ıstesem alabılırmıyım acıl cevap ıstıyorum

Geri