Yavru Yem yemiyor ve Uçmuyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crazy_orhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
orhan bulut
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Arkdaşlar benim yavru 36 günlük oldu daha yem yemiyor ve uçmuyor yemi tek tük ağzına alıyor ama geri bırakıyor benim yapmam gereken bişey var mı acaba

arkadaşım yavrunun tam anlamıyla yeme düşmesi 45 günü uçmasıda enaz 45 50 günü bulur ona göre sorunu sen çöz

acele etmekten değide benim arkadaşımınki 31 günük benimi 41 arkadaşımın ki bel kırmaya başladı

düz uçan kuşlar baska,tip vb. 37-40 günde uçmaya ve basşlar diğer taklacı türler 42-48 gün içinde uçmaya başlar ama bunların tam uçabilmesi ve yavruluktan erginliğe geçmesi 70-80 gün aralarında yavruda yeni kafa ve çene tüyleri göğüsteki renkli parlayan tüyler çıkmaya başlar zaten o kuş o dönemde ötmesini tam olarak tamamlamış olur...
Saygılarım la ENES SIMSIKI...

evet bıraz acele etme daha havalar ısın madı.Sen yavruyu kolla iyi bak vitamınlerini ver saglıklı olmasına bak.
Saygılar....

arkadaşım yavrunun yeme düşmesi için 50 gün lazım bu arada yavru cok zayıf kaldıysa eyer sen takviye yap mısırı soya bırak yumuşasın biraz ondan sonra yavrunun agzını acıp onu besle yavru zayıf düşmesin sen takviye yap kuşun ucmaması demişsin oda sorun deyil zamanı gelince öyle bi ucar öyle bi ucar ki sende şaşırırsın :D o yüzden sen sıkıntıya girme daha 5-10 gün var senin kuş için ama takviye yapmakta gec kalmayasın yavru zayıp düşerse hastalık daha kolay kapar bu sefer öyle bilir sen şimdi ilk olarak yavrunu besle ihmal etme o zmanı gelince ucacaktır saygılarla !!!

Geri