mehmet zorlu
Üye
- Ad Soyad
- Mehmet ZORLU
- Meslek
- kamu personeli
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abicim öncelikle mesaja hassasiyet gösterip hemen cevap verdiğiniz için ( çok kafama takılmıştı) daha sonra da iyi dilekleriniz için çok teşekkürler...kuscu_marik' Alıntı:MASALLAH MEHMET KARDESİM RİSASİMİ DİYORLARDI BU TÜR KUSLARA GÜLE GÜLE BESLE UÇUR ÇOK GÜZELLER
İSTİKRARLI İYİ OYNAYANLARINIDA İZLEDİK BAZEN HATTA KIRILINCA ÇOK DAHA KALİTELİ YAVRULAR VERİRLER
TÜYDEN ÇIKINCA KALMAZ DAHADA KARARIRLAR GÖGÜSLERİ PASLI OLURLAR İYİSİ ÇOK TUTULUR BUNLARDA ÇOK İYİ KUSLARA BENZİYOR PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER
SAYGILAR
Abicim öncelikle ilginize ve paylaşımınıza teşekkür ederim.Senin tarif ettiğin çifte benzeyen bi çift de bende var.Bunlardan geçtim sen bunları anlatınca onların telşına düştüm.Onların yavruları dediğin gibi olursa diye. :evet: :evet: Aşağıya resim ekleyecem seninkilerin rengine benziyorsa yazarsan sevinirimMechelen' Alıntı:Bende bir yavru var baba beyaz ön tepe siyah nokta cizgileri var esi gök
yavrulardan birisi böykle kare kare görüntü verdi cok güzeldi baslardan simdi tüy artdikca sekil degisti.
Ilk baktigimda hemen bir fark belli ediyordu sanki kalemle sari yada pas rengi ile kare kare cizmisler gibi.
bir diger yavruda ondan daha cirkin oldu nasil desem kirmanin kirmasi kirli tavuk gibi.
ilk yavru o kareli olan ucma ve yemleme ve ortama alisma konusunda cok aceleciydi.
öbür yavru daha halen kümesin icinde dolaniyor gitmek istemiyor disari.
taklalaini görmedim ama umarim senin kusun rengi gercekten öyle kalir.
resmini eklemeye calisirim kuslarin.