YAVRU...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmet zorlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mehmet ZORLU
Meslek
kamu personeli
İlgi Alanı
Kediler
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0156.webp
    Fotoğraf0156.webp
    734.9 KB · Görüntüleme: 1,664
  • Fotoğraf0163.webp
    Fotoğraf0163.webp
    714.4 KB · Görüntüleme: 1,703
  • Fotoğraf0160.jpg
    Fotoğraf0160.jpg
    960.7 KB · Görüntüleme: 1,687
Öncelikle herkese merhaba...Bu tür kuşları ilk defa besliyorum ve ilk yavrular.
Saygılar...
(Yavrunun kanatlarında ki ve başındaki sarılıklar kalıcı mı?Daha önceden tecrübesi olan arkadaşlar ilgilenirse sevinirim.)

MASALLAH MEHMET KARDESİM RİSASİMİ DİYORLARDI BU TÜR KUSLARA GÜLE GÜLE BESLE UÇUR ÇOK GÜZELLER

İSTİKRARLI İYİ OYNAYANLARINIDA İZLEDİK BAZEN HATTA KIRILINCA ÇOK DAHA KALİTELİ YAVRULAR VERİRLER

TÜYDEN ÇIKINCA KALMAZ DAHADA KARARIRLAR GÖGÜSLERİ PASLI OLURLAR İYİSİ ÇOK TUTULUR BUNLARDA ÇOK İYİ KUSLARA BENZİYOR PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR

kuscu_marik' Alıntı:
MASALLAH MEHMET KARDESİM RİSASİMİ DİYORLARDI BU TÜR KUSLARA GÜLE GÜLE BESLE UÇUR ÇOK GÜZELLER

İSTİKRARLI İYİ OYNAYANLARINIDA İZLEDİK BAZEN HATTA KIRILINCA ÇOK DAHA KALİTELİ YAVRULAR VERİRLER

TÜYDEN ÇIKINCA KALMAZ DAHADA KARARIRLAR GÖGÜSLERİ PASLI OLURLAR İYİSİ ÇOK TUTULUR BUNLARDA ÇOK İYİ KUSLARA BENZİYOR PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR
Abicim öncelikle mesaja hassasiyet gösterip hemen cevap verdiğiniz için ( çok kafama takılmıştı) daha sonra da iyi dilekleriniz için çok teşekkürler...
Saygılar...

[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0159.webp
    Fotoğraf0159.webp
    813.4 KB · Görüntüleme: 1,620
Bende bir yavru var baba beyaz ön tepe siyah nokta cizgileri var esi gök
yavrulardan birisi böykle kare kare görüntü verdi cok güzeldi baslardan simdi tüy artdikca sekil degisti.
Ilk baktigimda hemen bir fark belli ediyordu sanki kalemle sari yada pas rengi ile kare kare cizmisler gibi.
bir diger yavruda ondan daha cirkin oldu nasil desem kirmanin kirmasi kirli tavuk gibi.
ilk yavru o kareli olan ucma ve yemleme ve ortama alisma konusunda cok aceleciydi.
öbür yavru daha halen kümesin icinde dolaniyor gitmek istemiyor disari.
taklalaini görmedim ama umarim senin kusun rengi gercekten öyle kalir.
resmini eklemeye calisirim kuslarin.

Mechelen' Alıntı:
Bende bir yavru var baba beyaz ön tepe siyah nokta cizgileri var esi gök
yavrulardan birisi böykle kare kare görüntü verdi cok güzeldi baslardan simdi tüy artdikca sekil degisti.
Ilk baktigimda hemen bir fark belli ediyordu sanki kalemle sari yada pas rengi ile kare kare cizmisler gibi.
bir diger yavruda ondan daha cirkin oldu nasil desem kirmanin kirmasi kirli tavuk gibi.
ilk yavru o kareli olan ucma ve yemleme ve ortama alisma konusunda cok aceleciydi.
öbür yavru daha halen kümesin icinde dolaniyor gitmek istemiyor disari.
taklalaini görmedim ama umarim senin kusun rengi gercekten öyle kalir.
resmini eklemeye calisirim kuslarin.
Abicim öncelikle ilginize ve paylaşımınıza teşekkür ederim.Senin tarif ettiğin çifte benzeyen bi çift de bende var.Bunlardan geçtim sen bunları anlatınca onların telşına düştüm.Onların yavruları dediğin gibi olursa diye. :evet: :evet: Aşağıya resim ekleyecem seninkilerin rengine benziyorsa yazarsan sevinirim

[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0177.webp
    Fotoğraf0177.webp
    950.6 KB · Görüntüleme: 1,609
konuya bir resimde ben ekleyim.
yavrulari ile birlikte.

Ekli dosyalar

• biiir.webp
    biiir.webp
    38.1 KB · Görüntüleme: 1,613
  • birrr.webp