Yavruda Halsizlik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Eskilerden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Eskilerden

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ozan Özbilgin
Meslek
Yat Kaptanı
İlgi Alanı
Selamın Aleyküm

Uçmaya yeni yeni başlayan yavrum birden halsizleşti kabarıyor ve gözlerini kapatıp bi köşede duruyo acaba ne yapabilirim ?

kardesım antıbıyotık kullan yeme dusen yavruya 2 lıtreye 1 adet at sarımsakta yedırebılırsın bolerek bır dıs sarımsagı agzından ver kusa duzelır ınsallah

timsah_brs' Alıntı:
kardesım antıbıyotık kullan yeme dusen yavruya 2 lıtreye 1 adet at sarımsakta yedırebılırsın bolerek bır dıs sarımsagı agzından ver kusa duzelır ınsallah

Sağol abi inşallah düzelir

kuşlarında başka bir hastalık yoksa ishal nezle vb...yavrulara panteramisin al şırıngayla ağzına 5-6 damla hergün damlat bu arada uçurma bunu bir hafta uygula eğer dediğim gibi başka bir soruın yoksa hemen kilo alıp yemeye başlar.kolay gelsin..

suan aynı sorun benım paralı bangomdada var sarımsak yedırdım az az agzından beklemedeyım toparlar ınsallah sende sonucu belırtırsen ve nasıl oldugunu sevınırım kardesım

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0081.webp
    Fotoğraf0081.webp
    376.4 KB · Görüntüleme: 1,234
arnold' Alıntı:
kuşlarında başka bir hastalık yoksa ishal nezle vb...yavrulara panteramisin al şırıngayla ağzına 5-6 damla hergün damlat bu arada uçurma bunu bir hafta uygula eğer dediğim gibi başka bir soruın yoksa hemen kilo alıp yemeye başlar.kolay gelsin..

Abi Çok Teşekkür ederim ama yavru öldü malesef :( Şimdide Diğer Kuşlara Şıçradı hastalık çoğu iştahsız ve ishal

yapma be kardesım uzuldum:(dıger kusları kurtarmaya calıs allah yardımcın olsun zor durum gercekten bakalım benım yavru ne olcak koselerde sıneklenıyor ınsallah kaybetmeyız kumseım v.s havadar ama bu ılk basıma gelıyor

timsah_brs' Alıntı:
yapma be kardesım uzuldum:(dıger kusları kurtarmaya calıs allah yardımcın olsun zor durum gercekten bakalım benım yavru ne olcak koselerde sıneklenıyor ınsallah kaybetmeyız kumseım v.s havadar ama bu ılk basıma gelıyor

Sağol walla abi benimde ilk defa başıma geliyor daha önce hic hastalık gelmemişti kümesime inşallah senin yavruda düzelir

hayırlısı abıcım bız elımızden gelenı yapacagız su sıra hapsırmaya basladı 2 ucucu kusum bakalım var bı aksılık gıdıyor hayırlısı mudahalemızı yapıyoruz duzelecekler ınsallah havalar ruzgarlı gıttı ceryana maruz kalmamaları gerekıyor...neler uyguluyorsun paylaş burada destek olmak gerek bu durumlarda bılgı paylaşımı gerek

timsah_brs' Alıntı:
hayırlısı abıcım bız elımızden gelenı yapacagız su sıra hapsırmaya basladı 2 ucucu kusum bakalım var bı aksılık gıdıyor hayırlısı mudahalemızı yapıyoruz duzelecekler ınsallah havalar ruzgarlı gıttı ceryana maruz kalmamaları gerekıyor...neler uyguluyorsun paylaş burada destek olmak gerek bu durumlarda bılgı paylaşımı gerek
Abi Şuan 3 cü kuşumu kaybettim allah sonumuzu hayır etsin kümesi güzelce temizleyip çamaşur suyu sıktım bakalım daha kayıp vericekmiyiz

gecmıs olsun kardesım benım yavruda hala dayanıyor hareketlı az yem yıyor ben orjınal balık yagı verıyorum 2 gunde bır bakalım suanlık sıkıntı yok kısır bı dısım vardı yumruta surmustum altına 10 gun sonra cıkacaktı kacırdım bugun erkegı tek kaldı yumurtanın bırını yenı bakıcıya surdum ama 10 gunde cıkacak 2 yumurta surdum yenı yumurtalyan bakıcıya bakalım 20 gun dolmadan 10 gunde cıkan yavrulara bakacakmı:?bende beklıyorum bakmaz dıyolar ama belkıde bakar bı umut obur turlu yumurtaları atacagım atmaktansa denemekte fayda var aksılıktır gıdıyor ama toparlıcaz ınsallah

timsah_brs' Alıntı:
gecmıs olsun kardesım benım yavruda hala dayanıyor hareketlı az yem yıyor ben orjınal balık yagı verıyorum 2 gunde bır bakalım suanlık sıkıntı yok kısır bı dısım vardı yumruta surmustum altına 10 gun sonra cıkacaktı kacırdım bugun erkegı tek kaldı yumurtanın bırını yenı bakıcıya surdum ama 10 gunde cıkacak 2 yumurta surdum yenı yumurtalyan bakıcıya bakalım 20 gun dolmadan 10 gunde cıkan yavrulara bakacakmı:?bende beklıyorum bakmaz dıyolar ama belkıde bakar bı umut obur turlu yumurtaları atacagım atmaktansa denemekte fayda var aksılıktır gıdıyor ama toparlıcaz ınsallah

evet abi bi aksiliktir gidiyor ama yılmak yok inşallah hersey yoluna girer

dostum benım yavruda hakkı rahmetıne kavustu dugun nedenıyle 3 gundur ılgılenemedım pek ellerımle beslıyordum bu sabah baktım okmus:(anne baba bakmayınca anca bu kadar oluyor daha ıyıde olur ınsallah bu sıra tek goz sulanmasıyla karsı karsıyayım arada vuruyoır kuslarıma bakalım tedavı edıyoruz ama

timsah_brs' Alıntı:
dostum benım yavruda hakkı rahmetıne kavustu dugun nedenıyle 3 gundur ılgılenemedım pek ellerımle beslıyordum bu sabah baktım okmus:(anne baba bakmayınca anca bu kadar oluyor daha ıyıde olur ınsallah bu sıra tek goz sulanmasıyla karsı karsıyayım arada vuruyoır kuslarıma bakalım tedavı edıyoruz ama

abi ben kurtardım kuşlarımı kayıp versemde döneklerimden sadece 3 tane kaldı :( Bakalım artık onlarla yola dewam edicez

az olsun oz olsun aınen devam paslaşalım senınle kardesım bende goz sulanması herkez yasıyorms yazın cok olurmus bakalım tyemızledım bende kumesı kum serılıydı azalttım lodoslarda sıkıntı yapıyor sanırım hayırlısı

abi göz sulanmasına cay iyi geliyor bi dene istersen

teranın tozuyla verım aldım duzelıyorlar ama ız bırakıyor sarı ız ılerıde 2 haftaya gecıyor bıde genta goz damlası aldım onuda denıcem ınsallah yasamamada kullanmam:):)

Geri