Yavruda kanat tutulması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrepit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 911

emrepit

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre solmaz
Meslek
Pvc imalat Winhause
İlgi Alanı
Kediler
Herkeze selam. Arkadaşlar aynı konu var diye konuyu kapatmayın lütfen cünkü sorcağım soruya cevap göremedim forumda google'dan arattım. Soruma gelince yeni yeme düşmüş bi yavrum var kardeşinin kanatlarında problem yok ondada yoktu ama son 1 haftadır havalar erken karardığı için dışarıya çıkaramıyorum hafta içi yavrunun tek kanadı tutulmuş çırpınca belli oluyo zaten yere sarkmamış aşırı derecede ama tutuk. Aldım elime baktım şişlik ur falan yok galiba güneş görmedi diye oldu veya kardeşi falan bastı kanadına anası babası kusarken ne yapmam lazım bilgisi olanlar yazabilirmi ilacı falan varmı

hayırlı akşamlar abicim daha önceden bendede böle bi yavru vardı hava kararmayla dişarı çıkmamayl alakası olmayan bişey benimki yeme düşmeden sol kanadında tutukluk vardı tutulma değildir o dikkatlice bakın bi zede varmı sıkışmış olabilir düşmüş olabilir lakin ksinlikle tutulma olamaz bekleyin 1 aya kadar kendi kendine iyleşecektir çünki o yaşta bi kuşun kanadının tutulabilecegini düşünmüyorum dediğim gibi , kanadına bi sıkıntı olmuştur zede vesayre selamlarla...

sağol kardeşim ilgin için teşekkürler. Senin dediğin gibi bi darbe aldı heralde kanadına yara bere görünmüyo incitti galiba bekleyip görcez artık diğer arkadaşlarada ilgisizliklerinden dolayı teşekkürler

Geri