yavruda titreme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _maestro_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

_maestro_

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
muammer
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Öncelikle herkeze selamlar;
yavru guvercınımın kafası tıtremeye basladı.Daha yeme dusmedı annesı babası bakıor. yavru 1 gunde bu hale geldı.sallabas gıbı hareketlerı var ama kafası donmuor.galıba folluktan asağıya atladıktan sonra bole oldu.Kafasını fılan bıryerlere vurmus olabılır.yuvası yuksek cunku.Acaba yapılabılecek bısı varmı.

Teşekkürler.

Yavru kuşlar da sallabaş olabilir, hemde bir günde bazen farkına bile varamadan ölürler ,siz ne olduğunu bile anlamadan ateşli bir hastalık genelde viral enfeksiyonlar buna sebep olur.
Yere düşmekten kaynaklandığını sanmıyorum varsa !!''ornitop'' hap verin yarım kırıp sabah akşam, bir de balık yağı '''baya '' kuşunuz anne ve babadan mama ala biliyorsa büyük ihtimalle iyileşir ,mama alamıyorsa siz bibereonla '' kuşlar için üretilen'' palet yem ılık su da eritip kıvamlı çorba ayarında verin ...bolşanslar .selamlar. ŞEREF

Değerli yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

Aynı sorun ,bu sabah bir yeme düşmüş yavruda gördüm, titrebaş olmuş, başı arkaya öne titriyor, ayaklardada hafif tutulma var,dışkısı yeşil,kuş sağlıklıydı, önceki akşam kuşa takviye olsun diye bir parca danone verdim, acaba omu etkiledi, ondan hariç 2 yavruyada aynı şeyi yaptım fakat onlarda, herhangi bir rahatsızlık yok.Kuş karantinada şu an.

Geri