YAVRULAR BEBE BIKUVUSU ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bango
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

bango

Üye
Siteyi ziyaret et
Öncelık le merhaba arkadaslar . bı kac gundur yavrularımın beslenmesınde bı zayıflık var anne babaları tam manasınla doyuramıyor yavruları bu tun gun yemlerı onlerınde besledıgım cıns BASKA . bu gun kumese cktıgımda 2 tane yavrum olmustu malesefkı bende eczaneden buyuk boy enjektor aldım sonra bebe buskıvusu aldım sulandırdım bu ejektor ıle mamayı bastım acaba sıkıntı olurmu dıye sorayımdedım bebebuskıvusunun zararı olurmu yoksa faydasımı olur normalde palet yemlerden yapıyorlar yada mısır unundan ?

SIMDIDEN TESEKKUREDERIM ...

Baska guvercını beslemenın keyfı bı başka ;)

Ben yavru beslemesinde: Sıcak suya, öğüttüğüm karışık yem ununa, sarı darı (muhabbet kuşu yemi), bebe büskivisi ve biraz mineral (Kımızı kil) ekliyorum. Çorba kıvamında ılık olarak (yavruyu yakacak sıcaklıkta olamasına dikkat) enjektör ile yediriyorum.
Sitemizde yavru besleme konusu aratırsanız birçok yararlı başlık bulabilirsiniz.
Kolay gelsin...

Hüseyin beyinde dediği gibi ılık suda öğütülmüş yem unu vb takviyeler ile verebilirsiniz çünkü yavruların gelişmesi ve hastalıklara yakalanmaması gerek . Ama ben yem yiyemeyen bir kuşuma enjektöre yemleri sıcak suda ıslayıp enjektör ile veriyordum yavru biraz büyüyünce sizde yem verin yemi tanıtın .

Geri