yavrular kayboluyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mtl4141
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 959
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mtl4141

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mutlu ÇALKAP
Meslek
agaç sanayi
İlgi Alanı
Kediler
hayırlı gunler dostlarım bu ara basımda bi musubet var ama halen cozemedım yuvam 3 katlı evın catısında 1 er 2 ser kuslarım kayboluyor ne kan var ne tüy var ne olusu var ne dırısı var bu sabah kalktıgımda 2 tane farklı folluklardan 1 er haftalık kusumun kayboldugumu gordum ucurdugum kusların yuvası ayrı ordada ucan yavrular kayboluyordu kactı zanledıyordum bu sefer olayın farklı oldugunu anladım catının ıcını arastırdım fare pisligi yok yuvası yok kedinin gire bilecegi bi delik yok cozemedım bu olayı fare desem kusu yakaladı desem kusu cıkaracagı yer yok follukları kaldırdım baktım ordada bişey yok tek bi iz yok bi yardım edersenız sevınırım bu ne ola bılır :hungur: :hungur: :hungur:

Geçmiş olsun bende merak ettim şimdi takipteyim.

mutlu daha once bendede boyle bir sey basima geldi kargaymis kumesin kapisi acikken yavrulari tek tek goturuuordu DIKKATTT ET

teşekkürler dostlarım olay cozuldu catıya giren kedimiş 4 gunde 8 kusumu hakladı bende demirle onu guzelcene benzettım son vurusumda kıremıtle beraber asagı dustu ve kacmayı basardı fena yaraladım sizce geri gelirmi ?

O kadar hırpalamaya gerek yok bir terlikte fırlatsanız değsede değmesede uzun bir süre o bölgeye uğramazdı o kedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri