YAVRULAR KURUYO YARDIM LÜTFEN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
A

Anonymous

Misafir
DEĞERLİ KUŞÇU ABİLER AZMAN BANGO DOLAPÇI BESLİYORUM AMA YAVRULAR 15-20 GÜNDEN SONRA TÜYLERİNİ KABARTIYOR.GELİŞİM YAVAŞLIYO KURUMAYA BAŞLIYOR MISIRDAN TUTUN KENDİR KENEVİR EKMEK FİY NE BULURSAM VERİYORUM YİNE DE YAVRULARI Bİ TÜRLÜ GELİŞTİREMEDİLER.NE YAPABİLİRİM.LABORATUVARDA TEST YAPTIRACAK DURUMDA DEĞİLİM ÇÜNKÜ BURDA LAB YOK SİZ NE YAPIYONUZ?ACİL YARDIM ELİMLE KENDİM Mİ BESLİYİM?

abi bence kümeste olan bi neden den dolayı olabilir bi eksik hastalık yada temizlik gibi bi nedenden oluyor olabilir

Muhtemelen anne baba kusmayı kesince, yavrular yeni yeme düştüğü dönemde yavrular sitrese giriyor olabilir, yavruları ayrı bir salmaya al ve yem yiyebileceği bir canak kaba yem koy.Genelde kalabalık kümeslerde bu durum daha cok raslanır.

Selamlar.
Ben kurumaya giren yavruyu hemen ayırır ve ona gambazin tablet veririm.
3er gün arayla 3 tablet gambazin verdiğimde şimdiye kadar hiç başarısız olmadı,tüm yavrularım kurtuldu.
Bunun yanında sarmısak küçük parçalara ayırıp yedirebilirsin.
Hem iştahı artar hem de sarmısak doğal antibiyotiktir.
Saygılar.

Her seferinde 1 tablet gambazin vermelisin.
Toplamda 3 adet.

Bence Balya marka balıkyağı ilede takviye etmelisin ama dediğim marka 20 milyonada balıkyağı var ama Balya çok farklı

kümesin ve yavrularin bakildigi yerde cok önemli ilaclama ve temizleme yani hepimiz biliyruz ki kuslarin pislikleri asiri derecede bakteri üretiyor bu yaz aylarinda dahada cok oluyor kümesini daima temiz tut ve suyuna limon suyu karistirabilrsin limon suyu kani inceltir ve kan akisini hizlandirir canliligi arttirir kusta elma sirkeside aynen dönemine göre b12 de kullanabilirsinn bunuda bulamassan eczanelerde dekort diye bir hap var cokta ucuz onu alip verebilirsin .

kardeşim aynı olay benimde başıma geldi gece kenesi var bu yüzden kuruyorlar karafatma gibi ufak siyah böcekler sen bence kümesini temizle yuvalıkları çıkar kümesini bi güzel dezenfekte et yerleştir imparatorla ilaçla 1 kaç saat kapalı kalsın kuş ve yavru kümeste bırakma sakın ondan sonra bi güzel havalandır yerdeki leşleri hemen görürsün zaten ozaman görüceksin gece kenesini ben uyguladım şu an maşallah yavrularımda bir sorun yok

ademiray20' Alıntı:
DEĞERLİ KUŞÇU ABİLER AZMAN BANGO DOLAPÇI BESLİYORUM AMA YAVRULAR 15-20 GÜNDEN SONRA TÜYLERİNİ KABARTIYOR.GELİŞİM YAVAŞLIYO KURUMAYA BAŞLIYOR MISIRDAN TUTUN KENDİR KENEVİR EKMEK FİY NE BULURSAM VERİYORUM YİNE DE YAVRULARI Bİ TÜRLÜ GELİŞTİREMEDİLER.NE YAPABİLİRİM.LABORATUVARDA TEST YAPTIRACAK DURUMDA DEĞİLİM ÇÜNKÜ BURDA LAB YOK SİZ NE YAPIYONUZ?ACİL YARDIM ELİMLE KENDİM Mİ BESLİYİM?
kardesım sımdı tuy ayındayız dıkkat etmen gerekır tuyge gıren yavrular ates yapıyor dayanıyorlar suya sonra yemden kesılıyorlar ve kuruyorlar sonra hazın son sen boyle olan kuslarına ronıplus dıye bı hap var ondan al ver cok faydalıdır hemen ku dıkılır bı gunde kendını gosterır ılac o ates yapanlar kurtulsada hepsının kafası doner bı boka yaramazlar erkeklerı kes dısılerı bak kafası donuk erkekler genelde eslesemezler ve yumurtalar genelde de bos cıkar.saygılar sevgıler

Geri