yavrular taklaya basladi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan efe40
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 890

efe40

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
yüksel torun
Meslek
amele
İlgi Alanı
Kediler
selam arkadaslar,aslinda bi sorum var....4 yeni yavru ucurmaya basladim,yanlarinda ucuracak eke kus yok hepsi damizlik uzun süre ucmamis kuslar,buna ragmen yavrular 1 haftada takla atmaya basladi, ilk gün bel kiriyolardi zaten ,damarlarini cok iyi bilmiyorum ama bu kadar erken taklaya baslamalari normalmi yoksa elimde cidden iyi kuslarmi var?

abi bence daha damızlıklarla uçurma ayrıca benim bildiğim yavrular bukdar iyi taklaya başlamışlarsa damarları iyidir

lordmozard61' Alıntı:
:asla: abi bence daha damızlıklarla uçurma ayrıca benim bildiğim yavrular bukdar iyi taklaya başlamışlarsa damarları iyidir :asla:

Abi benim kuşları türkiye şampiyonu olmuş bir abim var bana şampiyon kuşun yavrularından verdi ve bana hep şunu diyor:bi kuş ne kadar geç oyuna girerse bilki o kuşun kanı iyidir kimi kuş vardır 1 ay içinde oyuna girer eşleşip yavru yaptımı oyunu keser kimi kuş ise 3-4 ayda oyuna girer ve bir daha oyunu bırakmaz.bana hep öğle diyor ve benim kuşlarımı izlediğinde kuşların çok güzel oyun yapacaklar diyor halbuki kuşlarım 1 aydır oyuna daha başlamadılar. :tamam:

Kuşun damarında oyun varsa kuş zaten oynar benim bildiğim 1 ay önce 1 ay sonrayla ilgisi yok eke bir kuşla uçurursan daha çabuk sökülür eke kuşun yoksa yavruyu tek uçur ki benim tavsiyem yavruları tek başlarına uçurmak geç veya erken damarlarında varsa zaten sökülürler kuşculuk sabır işi

İyi madem 1 ayda sökün eşlenip yumurtladımı bida oyun yapmasın o zaman kuşum artık oynamıyo diye sürünürsünüz buralarda

Geri